αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο It’s Possible έφτιαξε την λίστα: 13 sites μέσα από τα οποία μπορείς να βρεις δουλειά ως Freelancer γρήγορα

Το It’s Possible έφτιαξε την λίστα: 13 sites μέσα από τα οποία μπορείς να βρεις δουλειά ως Freelancer γρήγορα

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν στον δρόμο του freelancing. Και είναι λογικό. Αφού οι μισθοί στην Ελλάδα έχουν μειωθεί αρκετά στα χρόνια της κρίσης. Έτσι όσοι επιλέγουν να εργαστούν ως μισθωτοί για έναν εργοδότη, είναι πιθανό να καταλήξουν να δουλεύουν για πολλές ώρες, με πολύ χαμηλή αμοιβή.

Κάπου εκεί, έρχεται η επιλογή του να γίνεις freelancer. Δηλαδή, ένας ελεύθερος επαγγελματίας ο οποίος θα εργάζεται με τα δικά του ωράρια και θα έχει την ευκαιρία, ως ένα βαθμό τουλάχιστον, να επιλέξει τους πελάτες με τους οποίους θα συνεργαστεί. Και φυσικά θα είναι αφεντικό του εαυτού του. Οι νέες τεχνολογίες έχουν κάνει τα δεδομένα λίγο πιο εύκολα γενικότερα, αφού πλέον αρκεί ένα laptop, ένα smartphone και μια σύνδεση στο ίντερνετ, για να δουλέψεις από οποιαδήποτε τοποθεσία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι έχουμε και το φαινόμενο των ψηφιακών νομάδων, που γίνεται όλο και πιο έντονο.

Πως όμως μπορεί να βρει εργασία, κάποιος που θα αποφασίσει να γίνει freelancer; Εκεί ακριβώς θα εστιάσουμε τώρα. Το It’s Possible παραθέτει 13 sites στα οποία μπορείς να κάνεις αυτή την αναζήτηση και να κλείσεις τις όποιες συμφωνίες. Βέβαια, μιλάμε για ξένα sites, οπότε στις περισσότερες των περιπτώσεων θα πρέπει να συνεργαστείς με ανθρώπους που έχουν έδρα σε άλλες χώρες. Όχι και τόσο κακό- είπαμε είμαστε στην εποχή των νέων τεχνολογιών.

1. Upwork

2. Guru

3. Freelancer

4. We Work Remotely

5. Fiverr

6. Mechanical Turk

7. Working Nomads

8. PeoplePerHour

9. CloudPeeps

10. Online Writing Jobs

11. Stack Overflow

12. Joomlancers

13. ArtWanted

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + 7 =