αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Instagram σταματά να δοκιμάζει τη λειτουργία ειδοποιήσεων όταν κάποιος κάνει screenshot τα stories σου

Το Instagram σταματά να δοκιμάζει τη λειτουργία ειδοποιήσεων όταν κάποιος κάνει screenshot τα stories σου

Tο Φεβρουάριο, το Instagram είχε ανακοινώσει ότι δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό που θα ειδοποιεί τους χρήστες όταν κάποιος κάνει screenshot κάποιο Story τους, ακολουθώντας τη λογική του Snapchat.

Ήταν μία ανακοίνωση που δεν ικανοποίησε πολλούς χρήστες και το επακόλουθο, μερικούς μήνες μετά, είναι το Instagram να επιβεβαιώσει ότι δε πραγματοποιεί πια δοκιμές που να περιλαμβάνουν αυτό το feature.

Από το Instagram στρέφουν το ενδιαφέρον αυτή την περίοδο στο κομμάτι του video, όπου ετοιμάζεται ένα ξεχωριστό hub με στόχο τον ανταγωνισμό με το Youtube.

Η υπηρεσία έχει ανακοινώσει πρόφατα και άλλες αναβαθμίσεις, όπως το focus στο shopping, όπου πλέον μπορεί κάποιος να αγοράζει κάποιος κάτι απευθείας από τα Stories.

Γενικά, το Instagram εξελίσσεται και οι χρήστες το έχουν αγκαλιάσει σε πολλές περιπτώσεις, προτιμώντας το και από το Facebook (στο οποίο βέβαια ανήκει η υπηρεσία).

Πηγή: Digitallife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + seven =