αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Instagram κάνει «πειράματα» για ένα οριζόντιο feed

Το Instagram κάνει «πειράματα» για ένα οριζόντιο feed

Tο Instagram κυκλοφόρησε κατά λάθος μια ενημερωμένη έκδοση, που κάνει το Feed να εμφανίζεται οριζόντια, σε αντίθεση με την προεπιλεγμένη ρύθμιση κάθετης εμφάνισης. Οι χρήστες αναγκάζονται τώρα να πατήσουν πάνω στην οθόνη τους για να περιηγηθούν στα newsfeed, αντί να κάνουν scrolling κατακόρυφα.

Οι χρήστες «τρομοκρατήθηκαν» με τη νέα διάταξη του Instagram και κατέκλυσαν το Internet με τα σχόλιά τους . Η κατά λάθος ενημέρωση επηρέασε μόνο τους χρήστες iPhone, ενώ οι χρήστες Android συσκευών και επιτραπέζιων υπολογιστών δεν βίωσαν την αλλαγή ‘tap through posts’. Το Instagram σύντομα διόρθωσε το λάθος του και επέστρεψε την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων στις αρχικές της ρυθμίσεις κάθετου scrolling.

Λίγο αργότερα, ο Adam Mosseri, επικεφαλής του Instagram εξήγησε σε μια σειρά από tweets ότι η εταιρεία δοκιμάζει το νέο χαρακτηριστικό και λανθασμένα το κυκλοφόρησε στους χρήστες με τη μορφή μιας ενημέρωσης.

Το χαρακτηριστικό αυτό αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το TechCrunch τον Οκτώβριο και το Instagram επιβεβαίωσε ότι δοκιμάζει ένα χαρακτηριστικό που θα επέτρεπε στους χρήστες να βλέπουν το feed τους πατώντας σε αυτό, όπως και στο stories. Το χαρακτηριστικό, την εποχή εκείνη, περιοριζόταν στην ενότητα Explore.

Πηγή: Secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + fourteen =