αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Instagram θα σου προτείνει ποιους χρήστες… πρέπει να μπλοκάρεις

Το Instagram θα σου προτείνει ποιους χρήστες… πρέπει να μπλοκάρεις

Το κοινό που έχουν όλα τα social media είναι ότι συνεχώς υπενθυμίζουν στους χρήστες ποιους χρήστες να ακολουθήσουν ή να κάνουν add, ώστε να αυξηθούν οι φίλοι του χρήστη και να παραμείνει ενεργό το ενδιαφέρον του.

Σε αντίθετο με όλα τα άλλα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης όμως, το Instagram θα προτείνει στους χρήστες ποιους να μπλοκάρουν. Ήδη το Instagram εργάζεται πάνω στη δημιουργία νέας σελίδας όπου θα υπάρχουν άτομα που ίσως ο χρήστης θέλει να μπλοκάρει.

Ο τρόπος λειτουργείας του παραπάνω χαρακτηριστικού είναι αρκετά απλός: το Instagram θα ελέγχει αν κάποιος από τους ακόλουθους του εκάστοτε χρήστη είναι ήδη στη λίστα αποκλεισμού στο Facebook, οπότε θα προτείνει να αποκλειστεί και από το Instagram. Βέβαια, το εν λόγω χαρακτηριστικό είναι ακόμα υπό ανάπτυξη, οπότε μπορεί να εμπλουτιστεί και με άλλα κριτήρια.

Μαζί, το Facebook αναπτύσσει και την ενσωμάτωση του Messenger στο Instagram, κάτι που θα βοηθήσει ακόμα παραπάνω στη block list που ετοιμάζει. Δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνουν διαθέσιμα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, όμως αναμένονται πριν το τέλος του έτους.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + three =