αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Instagram θέλει να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και βάζει διαφημίσεις στον «τοίχο» του προφίλ σου (Εικονες)

Το Instagram θέλει να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και βάζει διαφημίσεις στον «τοίχο» του προφίλ σου (Εικονες)

Το Instagram θέλει να βοηθήσει τις επιχειρήσεις -και να αυξήσει τα έσοδα του- και βρήκε τον τρόπο για να το κάνει: Περισσότερες διαφημίσεις.

Όπως ανακοίνωσε η πλατφόρμα, δοκιμάζει διαφημίσεις σε προφίλ χρηστών, αν και μόνο επιλεγμένοι δημιουργοί θα βλέπουν έσοδα από αυτό. Οι διαφημίσεις θα αρχίσουν να εμφανίζονται στα profile feeds δημόσιων λογαριασμών, χρηστών άνω των 18 ετών.

Instagram Is Now Putting Ads In Your Profile Feed

Το Instagram δοκιμάζει τη δυνατότητα να μοιράζεται με τους δημιουργούς τα έσοδα που δημιουργούνται από profile ads, αν και δεν φαίνεται ότι αυτή η επιλογή θα είναι ευρέως διαθέσιμη.

Στην ανακοίνωσή του το Instagram αναφέρει: «Στο πλαίσιο αυτής της δοκιμής, θα πειραματιστούμε με μια ευκαιρία δημιουργίας εσόδων που θα επιτρέψει στους κατάλληλους δημιουργούς να κερδίζουν επιπλέον έσοδα από διαφημίσεις που εμφανίζονται στα profile feeds τους, ξεκινώντας από επιλεγμένους δημιουργούς στις Η.Π.Α.».

Η Meta θα δοκιμάσει επίσης διαφημίσεις επαυξημένης πραγματικότητας τόσο στο feed όσο και στα Stories. Επιπλέον, οι διαφημίσεις σε Facebook και Instagram Reels θα μπορούν να διαρκούν από 4 έως 10 δευτερόλεπτα και θα παίζουν μετά από ένα Reel. Μετά τη διαφήμιση, το Reel θα παίζει ξανά. Στο κάτω μέρος των Facebook Reels θα εμφανιστεί επίσης και ένα καρουζέλ εικόνων με διαφημίσεις.

Instagram Is Now Putting Ads In Your Profile Feed

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × four =