αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Impact Hub Athens σε προσκαλεί σε ένα… εξαντλητικό επιχειρηματικό Hackathon

Το Impact Hub Athens σε προσκαλεί σε ένα… εξαντλητικό επιχειρηματικό Hackathon

«Ο Σχεδιασμός Επιχειρηματικού Μοντέλου (Business Modeling) είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία που υπάρχουν εκεί έξω, για να σχεδιάσει κανείς κάτι ΝΕΟ και ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Είναι ένας νέος τρόπος σκέψης για τις επιχειρήσεις του αύριο». -Baran Korkut, strategy consultant, business designer and business model strategist.

Με αυτόν τον τρόπο το Impact Hub Athens κάνει ανοιχτή πρόσκληση σε όσους θέλουν να συμμετέχουν σε ένα… εξαντλητικό Hackathon το οποίο ετοιμάζει.

«Μέσα από το διήμερο Business Model Hackathon θα μπορέσετε να “hackάρετε” τα επιχειρηματικά σας μοντέλα, καταστρώνοντας μεθοδικά και αποτελεσματικά το μέλλον της επιχείρησής σας. Χρησιμοποιώντας εργαλεία και μεθοδολογίες της Business Model Inc, ο business designer και business model strategist Baran Korkut θα σας βοηθήσει να «εξαντλήσετε» και να μελετήσετε όλες τις πιθανές μορφές που μπορεί να πάρει το business plan σας και να μάθετε πώς να το κάνετε και μόνοι σας, κάθε φορά που χρειάζεστε αλλαγή κατεύθυνσης» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

INFO

Ημερομηνία: Τρίτη – Τετάρτη, 23 & 24 Ιανουαρίου |10.30 – 16.40
Διεξαγωγή: Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή – μετρό Μοναστηράκι)
Εισηγητής: Baran Korkut (https://www.linkedin.com/in/bkorkut)
Κόστος συμμετοχής: 50€/άτομο για όλο το διήμερο (για κάθε επιπλέον άτομο σε ομάδες το κόστος είναι 25€)
Εγγραφή: Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε email με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο athens.hosts@impacthub.net (θέμα email «Business Model Hackathon») και στο 2103210146.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 4 =