αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο HIGGS κάνει crowdfunding και απομένουν λιγότερο από 3 ημέρες για να «πιάσει» τον στόχο. Θέλεις να βοηθήσεις;

Το HIGGS κάνει crowdfunding και απομένουν λιγότερο από 3 ημέρες για να «πιάσει» τον στόχο. Θέλεις να βοηθήσεις;

Η πρώτη crowd-funding εκστρατεία του HIGGS, του 1ου Incubator & Accelerator για ΜΚΟ στην Ελλάδα, που γίνεται στην πλατφόρμα Give & Fund, πλησιάζει στο τέλος της!

Ο στόχος της εκστρατείας είναι να συγκεντρώσει 6.400€ και να δώσει την ευκαιρία συμμετοχής 2 Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων στο πρόγραμμα Accelerator, το οποίο ενδυναμώνει μικρομεσαίες ΜΚΟ από όλη τη χώρα, μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια, συμβουλευτική υποστήριξη, δωρεάν χρήση των χώρων του HIGGS και πρόσβαση σε ένα ευρύ πεδίο ειδικών και συνεργατών.

Η εκστρατεία έχει συγκεντρώσει το 87% του στόχου της και μένουν μόνο 4 ημέρες για την ολοκλήρωσή της και μόλις 821 ευρώ για να πιάσουμε το 100%! Ενώστε τις δυνάμεις σας με το HIGGS για να υποστηρίξουμε τους καθημερινούς ήρωες των κοινωφελών οργανισμών και να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο.

Επισκεφθείτε το: https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/HIGGS-empowering-heroes για να κάνετε μια δωρεά! Και η πιο μικρή συνεισφορά, μπορεί να φέρει την πιο μεγάλη αλλαγή.

Συνοδοιπόρος στην προσπάθεια του HIGGS είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το οποίο προσαυξάνει επί δύο κάθε δωρεά που γίνεται, πολλαπλασιάζοντας τον αντίκτυπο της εκστρατείας μας και του προγράμματος για τις Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις!

Το Accelerator είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα 4-μηνης διάρκειας ειδικά σχεδιασμένο για ΜΚΟ που προσφέρει συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση:

  • στην ανεύρεση πόρων
  • το σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων
  • την προσέλκυση και διαχείριση εθελοντών
  • τα νομικά /φοροτεχνικά/λογιστικά
  • το marketing & την επικοινωνία
  • τα social media.

To πρόγραμμα προσφέρει δωρεάν χρήση των χώρων του HIGGS, πρόσβαση στην Ομάδα Ειδικών μας και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη συνεργασία των οργανώσεων που συμμετέχουν: ενθαρρύνει και διευκολύνει τη μεταξύ τους δικτύωση, καθώς και τη σύνδεση με μεγάλες ΜΚΟ της Ελλάδας και του εξωτερικού για ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και βέλτιστων πρακτικών και διερεύνηση πιθανών συνεργειών.

Στα 3 χρόνια λειτουργίας του Accelerator περισσότερες από 70 οργανώσεις έχουν ωφεληθεί από το πρόγραμμα, από περιοχές όπως η Αττική, η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο Κρήτης, η Κομοτηνή, οι Σέρρες και η Βέροια. Οι ΜΚΟ αυτές καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος δραστηριοποίησης στην παιδεία, την υγεία, την κοινωνική πρόνοια, το προσφυγικό, τον πολιτισμό και το περιβάλλον, με περισσότερους από 27.000 ωφελούμενους από διαφορετικές ευάλωτες ομάδες όπως παιδιά, ΑμεΑ, άποροι/άστεγοι, τρίτη ηλικία, ασθενείς, κρατούμενοι, πρόσφυγες. Έως τώρα, έχουν εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις που ξεπερνούν τις 500.000€ και έχουν δημιουργήσει 25 νέες θέσεις εργασίας.

 

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =