αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο Four Seasons Astir Palace Hotel ξεκίνησε να δέχεται ρεζερβέ για την μεγάλη «πρεμιέρα» την άνοιξη του 2019

Το Four Seasons Astir Palace Hotel ξεκίνησε να δέχεται ρεζερβέ για την μεγάλη «πρεμιέρα» την άνοιξη του 2019

Σε φουλ ρυθμούς τρέχουν οι προετοιμασίες για το μεγάλο άνοιγμα του Four Seasons Astir Palace Hotel. Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο Four Seasons στην Ελλάδα. Και όπως είναι γνωστό θα το δούμε στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Τώρα το ξενοδοχείο ξεκίνησε να δέχεται κρατήσεις δωματίων. Μπορείς δηλαδή να κλείσεις ρεζερβέ από τώρα ένα δωμάτιο, και να βρεθείς εκεί από τις 29 Μαρτίου 2019 και μετά, όταν το ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πόρτες του.

Στην ιδιοκτησία του ξενοδοχείου θα υπάρχουν, ανάμεσα σε άλλα, τρεις ιδιωτικές παραλίες και τρεις πισίνες, μια σχολή τένις, γήπεδο μπάσκετ, ενώ θα γίνονται και θαλάσσια σπορ. Μια μάλιστα από τις εσωτερικές πισίνες, θα είναι εμπνευσμένη… από τον Ιπποκράτη. «Πουθενά στον κόσμο η αρχαία κουλτούρα και ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν συνδυάζονται τόσο όμορφα όσο στην Ελλάδα» λέει ο Σαμ Ιωαννίδης, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου. Με τον ίδιο να συμπληρώνει ότι το ξενοδοχείο είναι σε μια κομβική θέση, μόλις 30 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο και την Ακρόπολη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 6 =