αρχικηVIRALΤο Forbes έβγαλε τη λίστα με τους 400 πλουσιότερους αμερικανούς

Το Forbes έβγαλε τη λίστα με τους 400 πλουσιότερους αμερικανούς

Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στις ΗΠΑ και τη φετινή χρονιά, με καθαρή περιουσία που αγγίζει τα 81 δισ. δολάρια σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Ο ιδρυτής της Microsoft βρίσκεται στην πρώτη θέση για 23 διαδοχικά έτη.

Υπήρξε ωστόσο μια αλλαγή στη δεύτερη θέση, καθώς ο ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος ξεπέρασε τον αμερικανό μεγιστάνα, Γουόρεν Μπάφετ με περιουσία 67 δισ. δολαρίων. Ο Μπάφετ ήταν στη δεύτερη θέση για 15 χρόνια, αλλά υποχώρησε στην τρίτη με καθαρή περιουσία 65 δισ. δολάρια.

Την πρώτη πεντάδα της λίστας με τους 400 πλουσιότερους Αμερικανούς κλείνουν ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ με περιουσία 55 δισ. δολαρίων και ο ιδρυτής της Oracle, Λάρι Έλισον με περιουσία 49 δισ. δολάρια.

Αμέσως μετά ακολουθούν οι Μάικλ Μπλούμεργκ με περιουσία 45 δισ. δολάρια, τα αδέρφια Τσαρλς και Ντέιβιντ Κοχ με 42 δισ. δολάρια και οι συνιδρυτές της Google, Λάρι Πέιτζ και Σεργκέι Μπριν με 38,5 και 37,5 δισ. δολάρια αντίστοιχα.

Όπως παρατηρεί το Euro2day.gr, ο Ντόναλντ Τραμπ διολίσθησε στην 156η θέση από την 121η, με καθαρή περιουσία που υπολογίζεται στα 3,7 δισ. δολάρια, μικρότερη κατά 800 εκατ. δολάρια σε σχέση με πέρυσι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 4 =