αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Facebook Watch εμφανίστηκε στο desktop των Ελλήνων χρηστών

Το Facebook Watch εμφανίστηκε στο desktop των Ελλήνων χρηστών

Όσοι παρακολουθείτε το It’s Possible ίσως θα θυμάστε ότι έχουμε ξανά μιλήσει για το πολυσυζητημένο Facebook Watch. Από το καλοκαίρι του 2017, όταν η υπηρεσία έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ. Τώρα το Facebook Watch έγινε διαθέσιμο και στο desktop των Ελλήνων χρηστών. Όσοι έχετε μπει σήμερα στο Facebook, ίσως θα έχετε παρατηρήσει το εικονίδιο «Watch» πάνω αριστερά.

Αλλά ας θυμηθούμε τι ακριβώς είναι το Facebook Watch: Πρόκειται ουσιαστικά για έναν ανταγωνιστή του Youtube, ο οποίος είναι ενσωματωμένος στο FB. Εκεί, οι χρήστες και τα brands μπορούν να δημοσιεύουν βίντεο, έχοντας νέα εργαλεία στα χέρια τους. Ενώ παράλληλα μπορούν να βγάζουν χρήματα, από τις διαφημίσεις που θα προβάλλονται. Τα έσοδα θα μοιράζονται, με τον δημιουργό να λαμβάνει το 55% και το Facebook το 45%. Επίσης, αν κάποιος «θεατής» το επιθυμεί, θα μπορεί να γίνει συνδρομητής σε συγκεκριμένα κανάλια.

Για την ώρα πάντως, πατώντας πάνω στο εικονίδιο «Watch», βλέπουμε να σου ανοίγονται τα βίντεο που έχουν δημοσιεύσει οι FB Pages που ακολουθείς. Ενώ μπορείς να αποθηκεύσεις και κάποιο βίντεο που θες. Δεν βλέπουμε να υπάρχουν διαφημίσεις μέσα στα βίντεο. Αναμένουμε…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × four =