αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Facebook Messenger δοκιμάζει την λειτουργία «Split Payments»

Το Facebook Messenger δοκιμάζει την λειτουργία «Split Payments»

Η ομάδα του Facebook Messenger την Παρασκευή μας έδωσε μια πρώτη εικόνα από τη νέα λειτουργία «Split Payments». Είναι βασικά ένας τρόπος να οργανώσετε και να πληρώσετε κοινά έξοδα που έχετε με φίλους, συγκάτοικους, συναδέλφους ή οποιονδήποτε με τον οποίο μοιράζετε τους λογαριασμούς. Παρόμοια με εφαρμογές όπως το Splitwise, το Split Payments σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια κοινή δαπάνη, να μοιράσετε στην μέση τον λογαριασμό ή να τροποποιήσετε τη συνεισφορά που αντιστοιχεί σε κάθε άτομο. Επίσης, έχετε την επιλογή να συμπεριληφθείτε ή να εξαιρεθείτε από τη δαπάνη.

Μόλις όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στην εφαρμογή, μπορείτε να στείλετε ένα αίτημα στα άτομα που πρέπει να σας πληρώσουν στο Messenger, να λάβετε την πληρωμή μέσω του Facebook Pay και να τη μεταφέρετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

«Αν έχετε δυσκολευτεί να χωρίσετε τα (και να λάβετε επιστροφή για) ομαδικά δείπνα, κοινά έξοδα νοικοκυριού ή ακόμα και το μηνιαίο ενοίκιο, πρόκειται να γίνει πιο εύκολο», ανέφερε η ομάδα του Facebook Messenger στην ανακοίνωση.

Η εταιρεία δεν παρείχε πολλές λεπτομέρειες που να αφορούν το Split Payments. Από την προωθητική εικόνα που παρέχεται, φαίνεται ότι έχει σχεδιαστεί για χρήση σε ομαδικές συνομιλίες του Messenger. Οι πληρωμές από άτομο σε άτομο είναι ήδη δυνατές μέσω του Facebook Pay στο Messenger, αλλά δεν είναι σαφές εάν οι λειτουργίες Split Payment, όπως ο ίσος διαχωρισμός του λογαριασμού, θα είναι διαθέσιμες σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το Facebook Messenger την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να δοκιμάζει το Split Payments για χρήστες στις ΗΠΑ. Η λειτουργία θα προσφέρεται δωρεάν. Δεν δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει η λειτουργία για όλους στις ΗΠΑ ή εάν θα κυκλοφορήσει διεθνώς.

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − one =