αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Facebook φαίνεται ότι ετοιμάζει υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων που θα μπορούν να ελέγχουν οι γονείς

Το Facebook φαίνεται ότι ετοιμάζει υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων που θα μπορούν να ελέγχουν οι γονείς

Μια νέα εφαρμογή φέρεται να έχει το Facebook στα σκαριά, σύμφωνα με το “The Information”. Πρόκειται για την εφαρμογή Talk, η οποία στην ουσία θα αποτελεί, μια υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων για τους έφηβους.

Την εφαρμογή ανακάλυψε το The Information, στον κώδικα του Facebook. Η υπηρεσία θα απευθύνεται σε εφήβους άνω των 13 ετών, αλλά το στοιχείο που θα την διαφοροποιεί από παρόμοιες εφαρμογές, είναι ότι οι γονείς θα μπορούν να ελέγχουν τα άτομα με τα οποία τα παιδιά τους θα έχουν επαφή.

Σύμφωνα με το The Information, στον κώδικα αναφέρεται: “Το Talk είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων όπου έχεις πλήρη έλεγχο στις επαφές”. Σε ένα άλλο σημείο προστίθεται: “Το παιδί σας μπορεί να χρησιμοποιεί το Talk για να συζητά μαζί σας στο Messenger”.

Παρόλο που το Talk θα είναι διαφορετική εφαρμογή από τον Messenger, φαίνεται ότι θα συνδέεται με αυτόν και μάλλον έτσι θα μπορούν και οι γονείς να ελέγχουν τις επαφές των παιδιών τους στο Talk.

Παρά το γεγονός ότι οι έφηβοι θα είναι διστακτικοί στο να χρησιμοποιήσουν μια εφαρμογή που θα δίνει στους γονείς τους τη δυνατότητα να βλέπουν και να ελέγχουν τις επαφές τους, είναι ένα βήμα για όσους έφηβους θα ήθελαν έναν λογαριασμό στα social media αλλά δεν έχουν γονική συναίνεση.

Το Facebook δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη φήμη σχετικά με την εν λόγω εφαρμογή.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 − 4 =