αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Facebook προσέλαβε ανώτατο στέλεχος του MTV και ετοιμάζει τηλεοπτικό περιεχόμενο

Το Facebook προσέλαβε ανώτατο στέλεχος του MTV και ετοιμάζει τηλεοπτικό περιεχόμενο

Σε φουλ ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις που αφορούν το Facebook. Σήμερα, είχαμε μια μεταγραφή η οποία δείχνει ότι το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο θα παράγει σύντομα δικό του τηλεοπτικό περιεχόμενο. Το οποίο προφανώς θα το μεταδίδει μέσω της ίδιας της πλατφόρμας.

Συγκεκριμένα, το Facebook ένταξε στο δυναμικό του την executive vice president και επικεφαλής προγράμματος, Mina Lefevre. Η οποία θα αναλάβει να οργανώσει την… τηλεοπτική πλευρά του FB. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια, μέσω του επίσημου προφίλ της στο Facebook.

«Πάντα μου άρεσε η ιδέα του να οικοδομώ κάτι και η ιδέα του να είμαι μέρος της ομάδας που θα βοηθήσει το Facebook να οικοδομήσει το δικό του original content. Αυτό φαντάζει σαν όνειρο!» έγραψε μεταξύ άλλων η Mina Lefevre.

Η σημαντική αυτή μεταγραφή, έρχεται τη στιγμή που οι πληροφορίες λένε ότι το Facebook εργάζεται πυρετωδώς έτσι ώστε να κάνει το βίντεο κεντρικό κομμάτι της λειτουργίας του. Και επίσης, θα δημιουργήσει μια τηλεοπτική εφαρμογή, στα πρότυπα του Apple TV. Θα πρέπει να θεωρείτε δεδομένο, ότι πολύ σύντομα θα δούμε πρωτογενές περιεχόμενο από το Facebook. Και μένει να δούμε το ποια θα είναι η συμμετοχή της (τεράστιας) βάσης χρηστών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × five =