αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Facebook δημιούργησε ειδικό τμήμα για ψηφιακά νομίσματα

Το Facebook δημιούργησε ειδικό τμήμα για ψηφιακά νομίσματα

Το Facebook δημιουργεί το δικό του τμήμα blockchain, με επικεφαλής τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο του Messenger, David Marcus, όπως αναφέρει το Recode. Η νέα αυτή κίνηση έρχεται εν μέσω των μεγαλύτερων εσωτερικών αλλαγών στις θέσεις των στελεχών του Facebook στην ιστορία του, με τις εφαρμογές του Facebook, του Messenger και του WhatsApp να δέχονται νέα ηγεσία. Το νέο τμήμα έρχεται επίσης τέσσερις μήνες μετά τη δήλωση του Zuckerberg πως το Facebook “πρέπει να εμβαθύνει και να μελετήσει τις θετικές και τις αρνητικές πλευρές των κρυπτονομισμάτων”.

Πέρα από την ανακοίνωση της δημιουργίας του τμήματος blockchain, δε δόθηκαν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες. Τον David Marcus συνοδεύει στη μετακίνησή του και ο αντιπρόεδρος του Instagram, Kevin Weil. Ο Marcus τυγχάνει να είναι και πρώην CEO του PayPal και το ενδιαφέρον του στον τομέα των πληρωμών παραμένει έντονο, αφού συμμετέχει και στο συμβούλιο της εφαρμογής αγοραπωλησίας κρυπτονομισμάτων, Coinbase.

Μετά από σχεδόν τέσσερα απίστευτα ανταποδοτικά για εμένα χρόνια ως επικεφαλής του Messenger, αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να αναλάβω μία νέα πρόκληση. Ετοιμάζω μία μικρή ομάδα για να εξερευνήσουμε τη χρήση της Blockchain τεχνολογίας στο Facebook, ξεκινώντας από το μηδέν. – David Marcus, επικεφαλής τμήματος Blockchain του Facebook

After nearly four unbelievably rewarding years leading Messenger, I have decided it was time for me to take on a new…

Gepostet von David Marcus am Dienstag, 8. Mai 2018

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + twenty =