αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Facebook άνοιξε τον Community Accelerator του για το 2021 και θα μοιράσει συνολικά 7,5 εκατ. δολάρια

Το Facebook άνοιξε τον Community Accelerator του για το 2021 και θα μοιράσει συνολικά 7,5 εκατ. δολάρια

Το Facebook ανακοίνωσε τον Community Accelerator του για το 2021. Μέσω του ειδικού προγράμματος, ο τεχνολογικός γίγαντας θα μοιράσει συνολικά 7,5 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει τους ηγέτες σε όλο τον κόσμο να αξιοποιήσουν τη δύναμη της κοινότητάς τους να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε πράξη. Το παγκόσμιο πρόγραμμα θα διαρκέσει οκτώ μήνες και οι συμμετέχοντες θα λάβουν εκπαίδευση, καθοδήγηση και κεφάλαια για να επενδύσουν σε κάποια πρωτοβουλία που θα επεκτείνει τον θετικό αντίκτυπο της κοινότητάς τους.

«Στο Facebook δεσμευόμαστε να υποστηρίζουμε τους community leaders μέσω πόρων και εργαλείων. Με τον δεύτερο κύκλο του Community Accelerator, επενδύουμε και εκπαιδεύουμε τους ηγέτες για να μεγαλώσουν και να διατηρήσουν ουσιαστικές κοινότητες που έχουν θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων», εξήγησε η Leticia Jauregui, Manager of Alliances with Communities του Facebook στη Λατινικη Αμερική.

Αυτοί που θα επιλεγούν, θα λάβουν χρηματοδότηση 50.000 ευρώ ο καθένας, ως χρηματοδότηση για τα projects που προωθούν τους στόχους της κοινότητάς τους. Κάποιοι θα μπορούν να λάβουν και επιπλέον χρηματοδότηση στην συνέχεια, από έναν «κουμπαρά» συνολικών κεφαλαίων 1 εκατ. ευρώ.

Ο Community Accelerator είναι κομμάτι του Community Leadership Program του Facebook. Πρόκειται για μια παγκόσμια πρωτοβουλία που που επενδύει σε άτομα που χτίζουν κοινότητες.

Μπορείτε να μάθετε αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση ως τις 31 Μαίου 2021.

Όπως σημειώνει πάντως το Facebook, το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε κοινότητες που έχουν παρουσία σε Facebook Groups με ηγέτες ηλικίας 18 ετών και άνω και διαμένουν στις ακόλουθες χώρες: Αργεντινή, Κολομβία, Χιλή, Περού, Μεξικό, Βραζιλία, Ηνωμένες Πολιτείες, Φιλιππίνες, Ινδονησία, Ταϊλάνδη , Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Νότια Αφρική, Κένυα, Νιγηρία, Αίγυπτος, Μαρόκο και Ινδία. Οι κοινότητες πρέπει να υπάρχουν για περισσότερο από ένα έτος και πρέπει να έχουν ελάχιστο μέγεθος 1.000 μελών.

Άρα η Ελλάδα δεν είναι μέσα στην λίστα που παραθέτει η εταιρία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 2 =