αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο eshop των Jumbo άνοιξε και έκλεισε… μέσα σε μερικές ώρες. Τι ανακοίνωσε η εταιρία

Το eshop των Jumbo άνοιξε και έκλεισε… μέσα σε μερικές ώρες. Τι ανακοίνωσε η εταιρία

Όπως γράφαμε σε άρθρο μας νωρίτερα σήμερα, το eshop των Jumbo άνοιξε ξανά. Και έτσι οι καταναλωτές μπορούσαν να κάνουν τις online αγορές τους. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο πρώτο screenshot που ακολουθεί, είχε αναρτηθεί και το σχετικό μήνυμα στο e-jumbo.gr: «Αγαπητοί φίλου του JUMBO, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αυτή την στιγμή δέχεται παραγγελιές! Tα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα είναι κλειστά και η υπηρεσία click away δεν υφίσταται καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές».

Ωστόσο, μερικές ώρες αργότερα το eshop έκλεισε ξανά. Όπως μπορείτε να δείτε στο δεύτερο screenshot, πλέον οι καταναλωτές βλέπουν το εξής μήνυμα: «Αγαπητοί φίλου του JUMBO, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αυτή την στιγμή δεν δέχεται παραγγελιές, παρακαλώ προσπαθήστε αύριο. Η υπηρεσία click away δεν υφίσταται καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Τι έχει συμβεί: Όπως ανακοίνωσε η γνωστή αλυσίδα, το e-jumbo θα δέχεται μέχρι 3.000 παραγγελίες την ημέρα. Και μόλις οι παραγγελίες ξεπερνούν αυτό το «φράγμα» τότε το eshop θα «κατεβάζει ρολά». Ακόμα δηλαδή κι αν ο εν λόγω αριθμός συμπληρωθεί μέσα σε 1 ώρα, το eshop θα αναστέλλει την λειτουργία του. Και θα ανοίγει πάλι την επόμενη ημέρα. Η εταιρία προχωρά σε αυτή την τακτική σε μια προσπάθεια να καταφέρει να ανταποκριθεί στον μεγάλο όγκο παραγγελιών.

Υπενθυμίζεται ότι τα Jumbo δεν μπαίνουν ούτε στο μοντέλο του click away αφού δεν μπορούν να το υποστηρίξουν ούτε αυτό.

Το eshop των Jumbo άνοιξε σήμερα:

Και έκλεισε μερικές ώρες μετά:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 6 =