αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο eBay γίνεται 25 ετών, και δίνει κάτι δωρεάν σε όσους Έλληνες πωλητές θέλουν να μπουν στην πλατφόρμα

Το eBay γίνεται 25 ετών, και δίνει κάτι δωρεάν σε όσους Έλληνες πωλητές θέλουν να μπουν στην πλατφόρμα

Φέτος, η eBay γιορτάζει 25 χρόνια, προσφέροντας οφέλη στους Έλληνες πωλητές. Η παγκόσμια ηγέτιδα στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, μέσα από τη δυναμική της πορεία, ξεχωρίζει στην αγορά χάρη στους αφοσιωμένους πωλητές και καταναλωτές, που την επιλέγουν κάθε μέρα.

Με τη δέσμευση να προσφέρει διαρκώς μια αναβαθμισμένη εμπειρία για τους καταναλωτές της και μια ολοένα και μεγαλύτερη αξία για τους πωλητές της, η eBay γιορτάζει φέτος τα 25α γενέθλια της και προσφέρει ένα δώρο γενεθλίων σε Έλληνες πωλητές που αντιμετωπίζουν προκλήσεις ως προς την υποστήριξη του ψηφιακού τους μετασχηματισμού, τις εξαγωγές τους παγκοσμίως και τη δημιουργία επιπλέον ροών εσόδων.

Όπως ανακοίνωσε προσφέρει σε επιχειρήσεις που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια αλλά δεν δραστηριοποιούνταν μέχρι στιγμής στην eBay, εξειδικευμένη υποστήριξη και τη δυνατότητα να ανοίξουν δωρεάν το διαδικτυακό τους κατάστημα στην πλατφόρμα και να αποκτήσουν πρόσβαση σε περισσότερους από 182 εκατ. αγοραστές.

«Φιλοδοξούμε να γίνουμε η βασική επιλογή των πωλητών, απλοποιώντας και βελτιώνοντας την εμπειρία των μικρών επιχειρήσεων και των ιδιωτών επιχειρηματιών, εκπροσωπώντας τους και απαντώντας στις ανάγκες τους», σημειώνει ο Ilya Kretov, Γενικός Διευθυντής για τις παγκόσμιες αναδυόμενες αγορές της eBay. Και συμπληρώνει: «θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε την εμπειρία για τους καταναλωτές μας, καθιστώντας τη πιο φρέσκια, πιο εμπλουτισμένη και πιο απλή ώστε όχι μόνο να προσελκύσουμε και να διατηρήσουμε τους πωλητές μας αλλά και να καλλιεργήσουμε διαχρονικά, αξιόπιστες σχέσεις μαζί τους. Πιστοί στη δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους καταναλωτές και τους πωλητές μας, επιταχύνουμε τον τεχνολογικό μας μετασχηματισμό, διεκδικώντας τη θέση της καλύτερης πλατφόρμας για όλους. Επιβεβαιώνουμε για μία ακόμη φορά ότι η ελληνική αγορά αποτελεί μία σημαντική αγορά για εμάς και πιστεύουμε ειλικρινά πως υπάρχουν πολλές ευκαιρίες προς αξιοποίηση για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Στην eBay τους προσφέρουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο, που αποτελείται από 190 αγορές και φιλοδοξούμε να τους παρέχουμε ακόμη περισσότερη υποστήριξη και προνόμια».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κοινοποίησε η εταιρεία, τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες στην Ελλάδα που σημειώνουν σημαντική άνοδο τα τελευταία χρόνια αποτελούν τα συλλεκτικά αντικείμενα, η κατηγορία είδη σπιτιών και κήπου και η κατηγορία ανταλλακτικά & αξεσουάρ, η οποία καταγράφει μία σταδιακή αύξηση από το 2013 αποτελώντας μια από τις πιο ανερχόμενες τάσεις της eBay, με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης. Παράλληλα, η μόδα αποτελεί μία από τις τρεις κορυφαίες κατηγορίες της eBay.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 1 =