αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Disney+ θα δείχνει 4 λεπτά διαφημίσεων ανά μία ώρα προγράμματος, στο οικονομικό πακέτο του

Το Disney+ θα δείχνει 4 λεπτά διαφημίσεων ανά μία ώρα προγράμματος, στο οικονομικό πακέτο του

H Disney σκοπεύει να προβάλλει διαφημίσεις συνολικά για τέσσερα λεπτά σε ταινίες και εκπομπές που διαρκούν μία ώρα ή λιγότερο, σύμφωνα με το Variety.

Ο χρόνος αυτός είναι ο ίδιος με το αντίστοιχο πακέτο του HBO Max και λιγότερος από το Peacock του NBC, το οποίο δεν προβάλλει περισσότερα από πέντε λεπτά διαφημίσεων κάθε ώρα. Το αμερικανικό Hulu της Disney, διαθέτει διαφημίσεις οι οποίες διαρκούν μεταξύ εννέα και 12 λεπτών για κάθε ώρα περιεχομένου.

Η Disney επιβεβαίωσε επίσης στο TechCrunch ότι τα παιδιά προσχολικής ηλικίας που χρησιμοποιούν το δικό τους προφίλ για να παρακολουθήσουν το Disney+ με το φθηνότερο πακέτο, δεν θα βλέπουν οποιαδήποτε διαφήμιση.

Για την ώρα η Disney δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την τιμή του νέου συνδρομητικού πακέτου που θα διαθέτει διαφημίσεις και το οποίο πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στις Η.Π.Α. στα τέλη του 2022. Πάντως τα στελέχη της εταιρείας πρότειναν κατά τη διάρκεια της τελευταίας ανακοίνωσης οικονομικών αποτελεσμάτων, ότι μόλις ξεκινήσει το φθηνότερο πρόγραμμα, πιθανότατα θα υπάρξει αύξηση της τιμής στο υπάρχον πρόγραμμα χωρίς διαφημίσεις, το οποίο σήμερα είναι 7,99$ το μήνα ή στα €8,99 στην Ελλάδα μόλις αυτό λανσαριστεί στις 14 Ιουνίου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + fifteen =