αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο digital εργαλείο που σε βοηθά να ανακαινίσεις το σπίτι σου

Το digital εργαλείο που σε βοηθά να ανακαινίσεις το σπίτι σου

Αν έχετε ποτέ προσπαθήσει να ανακαινίσετε το σπίτι σας, τότε σίγουρα θα συμφωνήσετε ότι πρόκειται για μια κουραστική διαδικασία και συχνά αρκετά πιο δαπανηρή από ότι είχατε υπολογίσει, καθώς μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα που δεν είχατε δει από την αρχή.

Οι περισσότεροι προσπαθούν να πάρουν ιδέες από φίλους, διάφορα websites ή εργολάβους και καταλήγουν σε επιλογές που μπορεί τελικά να μη τους ικανοποιούν, ούτε αισθητικά αλλά ούτε και οικονομικά. Για όλους αυτούς τους ανθρώπους, υπάρχει το Afterbricks, μία εφαρμογή από την Noida, η οποία έχει σαν στόχο να σας λύσει τα χέρια, προσφέροντας ένα online εργαλείο καθοδήγησης, που επιτρέπει στον πελάτη να αποκτήσει μία ολοκληρωμένη εικόνα της ανακαίνισης στο σπίτι του, χωρίς να ανησυχεί για προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στην πορεία.

Το Afterbricks σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την ανακαίνιση του σπιτιού σας από όλες τις όψεις. Μόλις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, θα χρειαστεί να επιλέξετε την πόλη και το διαμέρισμά σας για να ξεκινήσετε. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς θα ξέρει τις ακριβείς μετρήσεις του σπιτιού σας, το Afterbricks έχει ήδη χαρτογραφήσει μια σειρά διαμερισμάτων σε ορισμένες περιοχές, γεγονός που βοηθά να υπολογίζει το κόστος.

Με την προσθήκη ενός προϋπολογισμού, ένας δυναμικός αλγόριθμος θα διαιρέσει έξυπνα το κόστος σε διαφορετικές κατηγορίες και θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες ανακαίνισης του χώρου σας. Στο τέλος θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε την ακριβή τοποθεσία σας και το Afterbricks θα προτείνει τους πλησιέστερους λιανοπωλητές που διαθέτουν τα προϊόντα που χρειάζεστε.

Ενώ μπορείτε να σχεδιάσετε την ανακαίνιση του σπιτιού σας από το μηδέν, έχετε επίσης την επιλογή να εξερευνήσετε συγκεκριμένα προϊόντα απευθείας. Αυτό είναι χρήσιμο όταν ξέρετε τι χρειάζεστε ή αν θέλετε να ανακαινίσετε μόνο ένα μικρό μέρος του σπιτιού σας.

Η υπηρεσία βοηθά επίσης και τους κατασκευαστές που θέλουν να μειώσουν τους μεσάζοντες και να μεταφέρουν τα οφέλη απευθείας στους ιδιοκτήτες του σπιτιού.

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × two =