αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο dating app που σε προσκαλεί να το χρησιμοποιήσεις και μετά… να το διαγράψεις

Το dating app που σε προσκαλεί να το χρησιμοποιήσεις και μετά… να το διαγράψεις

Τα dating apps γίνονται όλο και πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Με το Tinder φυσικά να κυριαρχεί. Δεν είναι όμως η μόνη εφαρμογή εκείέξω. Αφού βλέπουμε να ξεφυτρώνουν όλο και περισσότερα apps γνωριμιών, με κάποια από αυτά να έχουν μάλιστα μερικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Ένα τέτοιο είναι το Hinge. Μόνο που δεν είναι ακριβώς σαν τα dating apps που έχεις συνηθίσει. Μπαίνοντας στο website του, το μήνυμα που θα δεις ίσως θα σε αιφνιδιάσει: «an app that’s designed to be deleted». Ναι, στόχος του Hinge δεν είναι να το χρησιμοποιείς ξανά και ξανά. Αλλά να το χρησιμοποιήσεις, να βρεις τον άνθρωπο που σου ταιριάζει, και μετά να διαγράψεις για πάντα το app.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι 3 στα 4 μέλη της εφαρμογής πηγαίνουν για δεύτερο ραντεβού με το άτομο που γνώρισαν μέσα από την εφαρμογή. Δεν είναι τόσο τυχαίο. Η εφαρμογή σου ζητά να εισάγεις μερικές βασικές πληροφορίες για εσένα και τα ενδιαφέροντα σου. Στη συνέχεια το app σε «συνδέει» με άλλα άτομα που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Έτσι είναι πιο πιθανό να βρεις… το άλλο σου μισό.

Το app είναι δωρεάν. Ωστόσο, όσοι επιθυμούν να «ξεκλειδώσουν» κάποιες επιπλέον λειτουργίες, μπορούν να πληρώσουν συνδρομή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + one =