αρχικηVIRALΤο come back του River West με… εντυπωσιακό ανοιχτό ουρανό

Το come back του River West με… εντυπωσιακό ανοιχτό ουρανό

Τα εμπορικά κέντρα άνοιξαν πάλι. Κάπως έτσι επέστρεψε και το RIVER WEST.

Το RIVER WEST, βέβαια, δεν αποτελεί προορισμό μόνο για τα προσεγμένα καταστήματά του και για τη μεγάλη ποικιλία που μπορεί να βρει κανείς εδώ, αλλά και για τη μοναδική του αρχιτεκτονική, η οποία συνοψίζεται στις εξής δύο λέξεις: open air. 

Τι σημαίνει αυτό; Να σηκώνεις το κεφάλι σου ψηλά και να βλέπεις ουρανό. Χωρίς να σε χωρίζει τίποτα απ’ αυτόν. Αυτήν ακριβώς την αίσθηση της άμεσης επαφής με τον καθαρό, φρέσκο αέρα δίνει το ανοιγόμενο στέγαστρο οροφής του RIVER WEST. Μια αίσθηση αληθινής ελευθερίας. Αλλά, να θυμάστε, ακόμα κι όταν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν και το στέγαστρο παραμένει κλειστό, πάλι ο χώρος κλιματίζεται με εισαγωγή 100% φυσικού αέρα. 

«Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι με την ανταπόκριση του κόσμου από τις πρώτες κιόλας ημέρες της επανεκκίνησης της λειτουργίας μας. Τα δεδομένα προσέλευσης είναι θετικά, γεγονός που επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του κόσμου και αυτό μας τιμά. Η προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή είναι η ασφάλεια του κοινού μας, και αυτό έχει γίνει ξεκάθαρο στη συνείδηση του κόσμου. Ταυτόχρονα, πιστεύω ότι σημαντικός παράγοντας για την προτίμηση αυτή αποτελεί και η open air αίσθηση που δίνει στο χώρο του εμπορικού η ανοιχτή οροφή, που προσφέρει επιπλέον ανανέωση του αέρα», αναφέρει η Ελευθερία Νίκα, διευθύντρια του RIVER WEST.

Η μελέτη για την επανεκκίνηση της λειτουργίας έγινε με πολλή προσοχή, οργάνωση και συντονισμό. Στόχος ήταν αφενός να διασφαλιστεί η τήρηση όλων των μέτρων αλλά, παράλληλα, να μη χάσει ο επισκέπτης το αίσθημα της οικειότητας που έχει όταν κάνει τη βόλτα και τις αγορές του. Σήμερα στο RIVER WEST ελέγχεται συνεχώς ο αριθμός των επισκεπτών, έχουν τοποθετηθεί αλκοολούχα αντισηπτικά στους κοινοχρήστους χώρους, έχουν ενισχυθεί οι ήδη εντατικοί καθαρισμοί εντός του εμπορικού κέντρου αλλά και εντός του mini bus, όπου έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + ten =