αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο ChatGPT έδωσε την απάντηση του: Σε αυτά τα κρυπτονομίσματα πρέπει να επενδύσετε αν θέλετε να «βγάλετε χρήματα γρήγορα»

Το ChatGPT έδωσε την απάντηση του: Σε αυτά τα κρυπτονομίσματα πρέπει να επενδύσετε αν θέλετε να «βγάλετε χρήματα γρήγορα»

Η συζήτηση για το ChatGPT καλά κρατεί. Σε προηγούμενο άρθρο γράφαμε για το πείραμα που έκανε κάποιος: Eδωσε… 100 δολάρια στο ChatGPT και του ζήτησε να τον κάνει πλούσιο. Με συγκεκριμένες συμβουλές.

Η πλατφόρμα Cointelegraph έκανε ένα ανάλογο πείραμα με εστίαση στα κρυπτονομίσματα. Το πείραμα ξεκίνησε στις 17 Μαρτίου, δίνοντας εντολή στο chatbot να επενδύσει 100 $ σε κρυπτονομίσματα, με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να «βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στο συντομότερο χρόνο».

Η AI σημείωσε αρχικά ότι τρέχουσα κατάσταση της αγοράς crypto είναι ασταθής, με «διάφορους παράγοντες» να επηρεάζουν τις τιμές.

«Οι πρόσφατες αποτυχίες της Silicon Valley Bank και Signature Bank οδήγησαν σε αυξημένη αβεβαιότητα στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Αυτή η κατάσταση, σε συνδυασμό με ρυθμιστικές πιέσεις και μακροοικονομικούς παράγοντες, έχει συμβάλει στις διακυμάνσεις των τιμών των κρυπτονομισμάτων», τόνισε το chatbot.

Έχοντας υπόψη το τοπίο αυτό, συμβούλεψε τα 100 $ να διατεθούν ως εξής:

  • 50 δολάρια σε Bitcoin
  • 25 δολάρια σε Ether
  • 15 δολάρια σε ATOM
  • 10 δολάρια σε “projets που σχετίζονται με NFT και Web3”

Όσον αφορά το Bitcoin, το GPT-4 είπε ότι παρά τη βραχυπρόθεσμη αστάθεια και την πρόσφατη πτώση της τιμής, εξακολουθεί να έχει ισχυρές μακροπρόθεσμες δυνατότητες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − 6 =