αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο BMW E-Scooter ήρθε στην Ελλάδα. Αλλά με αυτή την τιμή… αγοράζεις και αυτοκίνητο

Το BMW E-Scooter ήρθε στην Ελλάδα. Αλλά με αυτή την τιμή… αγοράζεις και αυτοκίνητο

To νέο BMW E-Scooter σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τη Swiss Micro Mobility, για να γίνουν οι καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη εύκολες και ευχάριστες. Το BMW E-Scooter είναι σχεδιασμένο για να καταλαμβάνει όσο το δυνατό μικρότερο χώρο και προσφέρει έξτρα ενέργεια με την ενσωματωμένη μπαταρία του. Η τιμή λιανικής του ηλεκτρικού σκούτερ (πατίνι) της BMW στην Ελλάδα είναι 841 ευρώ.

Ενσωματώνει μοτέρ 250W στον πίσω τροχό και έχει μπαταρία λιθίου 115.2Wh με γρήγορη φόρτιση περίπου 2.5 ώρες, αυτονομία έως 12 χιλιόμετρα και μέγιστη τελική ταχύτητα 20 χλμ. Ο μπροστινός τροχός είναι 20 εκ. και ο πίσω 12 εκ. Συνοδεύεται από δικό του app που μεταξύ άλλων προσφέρει τη δυνατότητα κλειδώματος – ξεκλειδώματος του κινητήρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά ποδηλάτων BMW, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.bmw.gr/lifestyle.

Να σημειώσουμε ότι τα ηλεκτρικά ποδήλατα συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη δράση «Κινούμαι Ηλεκτρικά», καθώς επιδοτούνται από το κράτος (μόνο για τα φυσικά πρόσωπα) με 40% (έως 800€), χωρίς να υπολογίζεται το όφελος απόσυρσης (500 ευρώ).

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + sixteen =