αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο Bitcoin οδεύει προς ιστορικό ρεκόρ εν μέσω πανδημίας και… Paypal

Το Bitcoin οδεύει προς ιστορικό ρεκόρ εν μέσω πανδημίας και… Paypal

H «φρενίτιδα» για τα ψηφιακά νομίσματα συνεχίζει να «απογειώνει» το bitcoin, με το μεγαλύτερο εκ των ψηφιακών νομισμάτων να υπερβαίνει και το φράγμα των 19.000 δολαρίων, για πρώτη φορά από το 2017 και οδεύοντας ολοταχώς προς το ιστορικό υψηλό που είχε αγγίξει προ διετίας και με τους αναλυτές να στοιχηματίζουν ακόμη μεγαλύτερα κέρδη, ακόμη και πάνω από τα 300.000 δολάρια.

Ενδοσυνεδριακά, το bitcoin αναρριχήθηκε έως και τα 19.103 δολάρια προτού μετριάσει τα κέρδη του. Η άνοδος του ψηφιακού νομίσματος αποδίδεται από τους περισσότερους αναλυτές στην ευρύτερη αποδοχή του μεταξύ παραδοσιακών επενδυτών. 

Η απόφαση της PayPal τον Οκτώβριο να επιτρέψει στους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε κρυπτονομίσματα στα ψηφιακά τους πορτοφόλια ήταν ένας από τους λόγους που ώθησε το ψηφιακό νόμισμα πάνω από το όριο των 13.000 δολαρίων για πρώτη φορά έπειτα από ένα χρόνο. Την ίδια στιγμή η Fidelity Investments εγκαινίασε το καλοκαίρι αμοιβαίο κεφάλαιο σε bitcoin.

Στρατηγικοί αναλυτές και fans του μεγαλύτερου ψηφιακού νομίσματος προσπαθούν να προβλέψουν μέχρι πού μπορεί να φθάσει στη διάρκεια αυτού του ξέφρενου ράλι. Οι προβλέψεις κυμαίνονται από τα 25.000 δολάρια έως τα τέλη του έτους έως και «απογείωση» μέχρι το… φεγγάρι, πάνω από το φράγμα των 300.000 δολαρίων.

Πηγή: Καθημερινή

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =