αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Athens Science Festival επιστρέφει για 5η χρονιά στην Τεχνόπολη. Τι αναμένεται να δούμε εκεί

Το Athens Science Festival επιστρέφει για 5η χρονιά στην Τεχνόπολη. Τι αναμένεται να δούμε εκεί

To Athens Science Festival επιστρέφει φέτος, για 5η συνεχόμενη χρονιά, με ένα πρόγραμμα εκτός… ορίων, σε ιδέες και δημιουργικότητα. Ο θεσμός που ενθουσίασε το κοινό της Αθήνας, αλλά και όλης της Ελλάδας, αυτόν τον Απρίλιο φιλοδοξεί να παρουσιάσει σε μικρούς και μεγάλους το πιο συναρπαστικό, ελκυστικό, δημιουργικό και ελεύθερο από περιορισμούς, προκαταλήψεις και συμβάσεις πρόσωπο της επιστήμης.

Από τις 24 έως τις 29 Απριλίου, στην Τεχνόπολη, σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με εκθέσεις, παρουσιάσεις, εργαστήρια, προβολές και συζητήσεις – ομιλίες από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν και θα γιορτάσουν την απελευθερωτική δύναμη της επιστήμης. Αυτό είναι το θέμα του φετινού φεστιβάλ, που έχει motto το «Επιστήμη χωρίς σύνορα»: Πώς οι επιστημονικές ανακαλύψεις ξεπερνούν τα γεωγραφικά, γνωστικά και ιδεολογικά σύνορα, και δημιουργούν νέες προοπτικές και νέους δρόμους εξερεύνησης της ανθρώπινης διάνοιας.

Τι είχαμε δει πέρυσι

Athens Science Festival 2017 Throwback

Throwback στο #asf2017! Με σύνθημα "Διαμορφώνοντας το μέλλον μας", το μεγαλύτερο φεστιβάλ επιστήμης και καινοτομίας της πόλης φιλοξένησε, για 5 ημέρες, περισσότερους από 30.000 επισκέπτες, 130 ερευνητικούς, ακαδημαϊκούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς, 90 διαφορετικά διαδραστικά δρώμενα, 40 ιδιαίτερα χαρισματικούς και καταξιωμένους ομιλητές διεθνούς φήμης, 5 εκθέσεις τέχνης, 40 εργαστήρια για παιδιά, 20 workshops και πλήθος ντοκιμαντέρ, συναυλιών, διαγωνισμών, stand up science και ποικίλων άλλων δράσεων για όλες τις ηλικίες.Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2018! Πού αλλού; Στην #Τεχνόπολη! Διοργάνωση: SciCo, British Council Greece, Onassis Scholars' Association, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Γενική Γραμματεία Έρευνας και ΤεχνολογίαςΥπό την αιγίδα του Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και ΤεχνολογίαςVideo credits: DK Video Productions #asf #KatheMeraTexnopoli

Posted by Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Technopolis City of Athens on Donnerstag, 13. April 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − one =