αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο App με το οποίο μπορείς να κάνεις 3D τις φωτογραφίες σου

Το App με το οποίο μπορείς να κάνεις 3D τις φωτογραφίες σου

Δώστε 3D μορφή στις φωτογραφίες σας, με την εφαρμογή LucidPix, η οποία διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις τόσο για Android αλλά και iPhone συσκευές.

Η Lucid, η εταιρεία πίσω από την εφαρμογή LucidPix, προσέγγισε έξυπνα το ρόλο του 3D ως δημιουργικό εργαλείο. Είτε έχετε μια συσκευή τελευταίας γεννιάς όπως το iPhone 11 ή το Samsung Galaxy Z Flip, ή παλαιότερη όπως το Motorola Moto G6 ή το iPhone 6S, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή LucidPix για να τραβήξετε φωτογραφίες 3D. Το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν χρειάζεστε ένα ειδικό αξεσουάρ ή πολλές πίσω κάμερες.

Στη θέση αυτών των εργαλείων, το LucidPix χρησιμοποιεί τεχνολογία AI για την απόδοση των τρισδιάστατων φωτογραφιών, οι οποίες μετακινούνται καθώς κουνάτε και μετακινείτε το τηλέφωνό σας.

Νωρίτερα αυτό το χρόνο στο CES, η Lucid έδειξε πως η μαγική απεικόνισή της εφαρμογής της δεν απαιτεί εξειδικευμένο υλικό, όπως το $1.300 Red Hydrogen One του 2019. Το LucidPix καταγράφει φωτογραφίες 3D με λογισμικό που μιμείται τον τρόπο επεξεργασίας του ανθρώπινου εγκεφάλου σε βάθος.

Το λογισμικό ξεκίνησε με την κάμερα LucidCam VR180 της εταιρείας και χρησιμοποιήθηκε από την Red στο τηλέφωνο Hydrogen και στην ακυκλοφόρητη κάμερα κινηματογράφου Red 8K 3D Lithium. Κατά τη διάρκεια της έκδοσης beta, η εφαρμογή εξέτασε διεξοδικά τα χαρακτηριστικά και τη διεπαφή, με πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα που τη δοκίμασαν.

Το LucidPix μπορεί επίσης να μετατρέψει τις υπάρχουσες 2D φωτογραφίες σας σε 3D. Οι τελικές εικόνες μπορούν να κοινοποιηθούν στην κοινότητα της εφαρμογής ή σε άλλες πλατφόρμες όπως το Facebook, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη για την εμφάνιση τρισδιάστατων εικόνων. Η προσθήκη αυτής της κοινωνικής πλευράς στην εφαρμογή σάς επιτρέπει να μοιράζεστε και να βλέπετε εικόνες 3D, όπως κάνουν οι άνθρωποι με εικόνες δύο διαστάσεων στο Instagram ή στο Snapchat.

«Ο τρόπος με τον οποίο οι καταναλωτές εκφράζονται ψηφιακά και οπτικά έχει εξελιχθεί όλο και περισσότερο σε αυτό που βλέπουμε φυσικά με τα μάτια μας. Έτσι, τα τελευταία χρόνια, το οπτικό μέσο έχει γίνει πιο πολυδιάστατο, και οδήγησε σε περισσότερες φωτογραφίες πορτρέτου, περιεχόμενο 3D και δημιουργία AR και VR,» δήλωσε ο Han Jin, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Lucid.

Ο Jin αναφέρει ότι η τεχνολογία που τροφοδοτεί την εφαρμογή LucidPix θα επηρεάσει μια μέρα τις μελλοντικές μορφές φωτογραφιών από AR και VR, έως 3D και ολογράμματα, που είτε προβάλλονται σε τηλέφωνο είτε με εξειδικευμένα headset.

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 14 =