αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Το 99% των πραγμάτων γύρω μας, δεν έχουν σημασία»: Το post του Gary Vaynerchuk που ίσως σε κάνει να δεις τη ζωή διαφορετικά

«Το 99% των πραγμάτων γύρω μας, δεν έχουν σημασία»: Το post του Gary Vaynerchuk που ίσως σε κάνει να δεις τη ζωή διαφορετικά

Μια νέα ιδιαίτερη ανάρτηση, έκανε ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Gary Vaynerchuk. Ανέβασε στην FB Page του μια φωτογραφία, η οποία πάνω γράφει: «Το 99% των πραγμάτων γύρω μας, δεν έχουν σημασία».

Ακριβώς πάνω από την φωτογραφία, ο ίδιος εξηγεί την νοοτροπία που πρέπει να αποκτήσεις, αν θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία. «Η αλήθεια σχετικά με τη ζωή, είναι ότι πολλά από τα πράγματα για τα οποία στρεσάρεσαι, δεν έχουν σημασία. Απλά δεν έχουν σημασία», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ίδιος. Και συνεχίζει: «Η ικανότητα να επικεντρωθείς σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία και επηρεάζει τη ζωή/ επιχείρησή σου, είναι η ικανότητα που έχω παρατηρήσει ότι έχει διαχωρίσει του νικητές και τους χαρούμενους, από τους υπόλοιπους».

Μέσα σε λίγες ώρες, η ανάρτηση του Gary Vaynerchuk έγινε viral. Συγκεντρώνοντας πάνω από 3 χιλ. Likes, εκατοντάδες κοινοποιήσεις και σχόλια. Μια ανάρτηση που ίσως σε βοηθήσει και εσένα, να δεις τη ζωή, σε όλα τα επίπεδα, με διαφορετικό μάτι.

Happy Saturday ..this “life thing” is all mindset/strategy. Once you get a few core things into your “being” so much…

Posted by Gary Vaynerchuk on Samstag, 18. November 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − seventeen =