αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Το 97% των ανθρώπων που τα παρατούν πολύ γρήγορα, προσλαμβάνονται από το 3% που δεν τα παρατά ποτέ»

«Το 97% των ανθρώπων που τα παρατούν πολύ γρήγορα, προσλαμβάνονται από το 3% που δεν τα παρατά ποτέ»

Μια φράση που αν το σκεφτείς, αποτυπώνει σε μεγάλο βαθμό την πραγματικότητα εκεί έξω, παραθέτει η παρακάτω εικόνα που εντοπίσαμε στο Pinterest. «Το 97% των ανθρώπων που τα παρατούν πολύ γρήγορα, προσλαμβάνονται από το 3% που δεν τα παρατά ποτέ», λέει. Και μάλλον κάπως έτσι είναι τα πράγματα.

https://i.pinimg.com/564x/64/b2/72/64b272acd82793fa989761ee1f146b60.jpg

Όλοι αυτοί που έχουν φτάσει σε κάποια μεγάλη επιχειρηματική επιτυχία και έχουν χτίσει μεγάλες εταιρίες, είναι άνθρωποι που δεν τα παράτησαν, ακόμα κι όταν ήρθαν αντιμέτωποι με μεγάλα εμπόδια. Αρκετοί από αυτούς μάλιστα άφησαν τις «σίγουρες δουλειές» τους, για να κάνουν το μεγάλο άλμα.

Δεν είναι τυχαία η φράση του Bill Gates: «Αν δεν χτίσεις το όνειρο σου, κάποιοι άλλοι θα σε προσλάβουν για να χτίσεις τα δικά τους», έχει πει, ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός businessman. Κάπου εδώ πρέπει να κάνεις την επιλογή λοιπόν: Θες να κάνεις την προσπάθεια σου και να βαδίσεις προς το δικό σου όνειρο ή θέλεις να εργάζεσαι για το όνειρο κάποιου άλλου. Τίποτα από τα δύο δεν είναι λάθος απαραίτητα. Όλα εξαρτώνται από το ποιος είναι ο τελικός στόχος σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − six =