αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο ψυχολογικό mobile game που «εκτινάχτηκε» εν μέσω καραντίνας

Το ψυχολογικό mobile game που «εκτινάχτηκε» εν μέσω καραντίνας

Υπάρχει ένα mobile game που ονομάζεται Psych! Outwit Your Friends. Και τώρα αναδείχτηκε ως το πιο δημοφιλές παιχνίδι για πολλαπλούς παίκτες στη διάρκεια της καραντίνας.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν πολλοί παίκτες ταυτόχρονα. Το Psych είναι διαθέσιμο τόσο για iOS όσο και για Android συσκευές.

Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να λάβουν μέρος με έναν κωδικό που μοιράζει ο αρχηγός, ο οποίος έχει δημιουργήσει και το παιχνίδι. Στη συνέχεια όσοι παίκτες συμμετέχουν μπορούν να παίξουν και να περάσουν ευχάριστα όσες ώρες θέλουν.

Σύμφωνα με το παιχνίδι, ένας παίκτης δίνει μερικές ψεύτικες πληροφορίες, οι οποίες όμως περιέχουν και αληθινά γεγονότα. Οι υπόλοιποι παίκτες πρέπει να καταλάβουν πότε αυτά που λέει είναι ψέματα για να κερδίσουν το παιχνίδι.

Υπάρχουν ωστόσο πολλές ακόμα δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν οι παίκτες ενώ επικοινωνούν με τους φίλους τους. Αυτός είναι κι ένας από τους βασικούς λόγους που το Psych έχει γίνει μία τόσο αγαπημένη ασχολία για τους χρήστες σε καραντίνα.

Ο αριθμός των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το Psych είναι μάλιστα τόσο μεγάλος, που πολλές φορές οι servers του πασχίζουν να ανταποκριθούν. Πολλοί είναι οι χρήστες που παραπονιούνται ότι μόλις ξεκινήσουν το παιχνίδι σταματάει να λειτουργεί. 

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 4 =