αρχικηVIRALΤο χρώμα που προτείνουν τα Zara για να «ντύσεις» το σπίτι σου αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι

Το χρώμα που προτείνουν τα Zara για να «ντύσεις» το σπίτι σου αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι

Αν η άνοιξη είχε πρόσωπο, αυτό θα είχε πολλά χρώματα. Χρώματα φωτεινά, ζεστά, λαμπερά. Χρώματα που μας δίνουν ενέργεια, μας αλλάζουν την διάθεση, δίνουν μια άλλη νότα στην καθημερινότητά μας, μας εμπνέουν.

Την άνοιξη, το σπίτι μας διψά για ανανέωση, σαν εμάς. Είναι αντανάκλαση του τρόπου που ζούμε κι αυτός αξίζει να είναι ποιοτικός.

Οι λάτρεις των ουδέτερων και γήινων αποχρώσεων ήρθε η στιγμή να αφεθούν στην ενέργεια της ανοιξιάτικης παλέτας. Τα χρώματα της φετινής άνοιξης αποπνέουν ηρεμία και μας χαλαρώνουν. Η αυθεντία στην επιστήμη του χρώματος, Pantone, ανακοίνωσε ότι το χρώμα του 2018 θα είναι το έντονο βιολετί: μια μυστηριακή απόχρωση που σαγηνεύει.

Μια απαλή απόχρωση του μωβ είναι αυτή που «ντύνει» τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού μας. Το μωβ στην πιο γλυκιά του απόχρωση είναι διακριτικό, γοητευτικό και ανάλαφρο.

Μας ξεκουράζει και δίνει μια ξεχωριστή αίσθηση σε κάθε γωνιά του σπιτιού: στο καθιστικό, στο μπάνιο, στο υπνοδωμάτιο. Οι παστέλ αποχρώσεις ζουν μια πολύ δυνατή στιγμή τους το 2018, τόσο στη μόδα όσο και στη διακόσμηση.

Το λιλά είναι ένα από τα χρώματα που, με διακριτικότητα, επιβάλλει την παρουσία του στο χώρο. Το Zara Home το προτείνει στην συλλογή του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018 και μας δίνει ιδέες για να το βάλουμε στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού μας και να τους μεταμορφώσουμε. Αντλήστε ιδέες από τις φωτογραφίες που ακολουθούν και χαρίστε στο σπίτι σας την ενέργεια που του λείπει.

Πηγή: Bovary.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 1 =