αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο τρικ των McDonald’s για να… κλέβουν τους πελάτες στις τηγανιτές πατάτες

Το τρικ των McDonald’s για να… κλέβουν τους πελάτες στις τηγανιτές πατάτες

Τα McDonald’s έχουν χτίσει την δική τους αυτοκρατορία σε όλο τον κόσμο. Και φυσικά έχουν παρουσία στην Ελλάδα.

Αν είσαι από αυτούς που τρώνε πατάτες στην γνωστή αλυσίδα, τότε η αποκάλυψη που έκανε ένας πρώην εργαζόμενος τους στο Reddit μάλλον σε ενδιαφέρει. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο η αλυσίδα… κλέβει τους πελάτες στις πατάτες.

«Εργάστηκα στα ΜcDonald’s και μου έμαθαν πώς να τσακίζω τη χάρτινη συσκευασία έτσι ώστε να φαίνεται ότι είναι γεμάτη πατάτες ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν», έγραψε αρχικά ο πρώην υπάλληλος.

«Μόνο ένας πελάτης το κατάλαβε. Άδειασαν οι πατάτες στην τσάντα και όταν τις ξαναέβαλε μέσα διαπίστωσε ότι αυτές δεν έφθαναν ούτε μέχρι τη μέση της χάρτινης συσκευασίας. Επρεπε να προσθέσω πατάτες. Εντυπωσιάστηκα, αλλά ταυτόχρονα ένιωσα εκπληκτική αμηχανία. Εχουν περάσει επτά χρόνια από τότε και εξακολουθώ να βλέπω μπροστά μου το πρόσωπό του», συμπλήρωσε.

«Πιστεύουμε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί είναι φανταστικοί, δεν υπάρχουν μυστικά κόλπα και έχουμε αυστηρές διαδικασίες για να διασφαλίζουμε ότι οι ποσότητες που σερβίρονται δεν είναι ανεπαρκείς», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας μιλώντας στον Independent.

«Χωρίς η πληροφορία να προέρχεται από επαληθευμένη πηγή, δεν μπορούμε να διερευνήσουμε περαιτέρω την καταγγελία», συνέχισε. Και κατέληξε: «Οι εργαζόμενοί μας εργάζονται σκληρά για να διασφαλίσουν ότι οι πελάτες μας έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στα εστιατόριά μας και απορρίπτουμε κάθε αντίθετο ισχυρισμό».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + 15 =