αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο «τρελό» μοντέλο: Τέσσερις λόγοι για τους οποίους αξίζει να ξυπνάς 4:30 το πρωί, σαν τον Tim Cook

Το «τρελό» μοντέλο: Τέσσερις λόγοι για τους οποίους αξίζει να ξυπνάς 4:30 το πρωί, σαν τον Tim Cook

Είναι κάτι στο οποίο έχουμε ξανά αναφερθεί εδώ στο It’s Possible: Στην συνήθεια του Tim Cook να ξυπνά… πολύ πρωί κάθε ημέρα. Ή τουλάχιστον κάθε εργάσιμη ημέρα. Ο CEO της Apple, όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος, συνήθως ξυπνά λίγο μετά τις 4:00 το πρωί. Πριν ακόμα βγει ο ήλιος.

Φυσικά, το πολύ πρωινό ξύπνημα είναι μια συνήθεια που έχουν πολλοί διάσημοι επιχειρηματίες.

«Όταν υπάρχει ηρεμία και δεν ασχολείστε με ανθρώπους που σας αποσπούν την προσοχή, μπορείτε να είστε πολύ πιο αποτελεσματικοί στην δουλειά σας» λέει ο ψυχολόγος και συγγραφέας, Josh Davis.

Με το να εργάζεστε πριν την ανατολή του ηλίου, αποφεύγετε σε μεγάλο βαθμό τους αντιπερισπασμούς, τα τηλεφωνήματα, τα emails και τις ειδοποιήσεις στα Social Media. «Κανείς δεν περιμένει να απαντήσετε στο τηλέφωνο ή να στείλετε email στις 4 το πρωί» τονίζει ο Josh Davis.

Ο ίδιος μελέτησε τη συμπεριφορά πετυχημένων ανθρώπων για πάνω από πέντε χρόνια. Και διαπίστωσε ότι πολλοί από αυτούς ξυπνούν τουλάχιστον 3 ώρες πριν ξεκινήσει επίσημα το ωράριο της δουλειάς τους. Μια τέτοια συνήθεια, σου δίνει την αίσθηση ότι ελέγχεις καλύτερα το πρόγραμμα σου και τη ζωή σου γενικότερα, όπως επισημαίνει ο γνωστός ψυχολόγος.

Στο παρακάτω γράφημα θα δεις 4 συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους αξίζει να ξυπνάς κάθε πρωί στις 4:30. Αρκεί βέβαια να αντέχεις…

https://i-h2.pinimg.com/564x/27/d8/5f/27d85fa31426184b827432d134d7ecf0.jpg?b=t

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + 16 =