αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο τραμ επέστρεψε στο ΣΕΦ. Και είναι πλέον πορτοκαλί (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τραμ επέστρεψε στο ΣΕΦ. Και είναι πλέον πορτοκαλί (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τραμ μετά από αρκετό καιρό επέστρεψε χτες στο ΣΕΦ. Μάλιστα, εκεί κατέφθασε ένα από τα νέα, πορτοκαλί, τράμ. Ο εν λόγω συρμός έχει ήδη μπει σε δοκιμαστική λειτουργία.

Υπενθυμίζεται ότι τα δρομολόγια του Τραμ από τη στάση «Μπάτης» έως το ΣΕΦ είχαν διακοπεί το Μάρτιο του 2020, προκειμένου να εκτελεστούν από την Περιφέρεια Αττικής τα έργα για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου. Στο πλαίσιο των έργων αυτών ανακατασκευάστηκε η γραμμή και τρεις στάσεις του Τραμ.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κ. Καραμανλής δήλωσε:

«Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας ώστε, βήμα – βήμα, να γίνονται οι αστικές συγκοινωνίες κάθε μέρα καλύτερες. Το Τραμ έχει κεντρική θέση στο σχεδιασμό μας, αφού όσο περισσότερο ενισχύουμε το δίκτυό του, τόσο περισσότερες και καλύτερες επιλογές μετακίνησης προσφέρουμε στους πολίτες.

Έτσι, πριν λίγο καιρό ξεκινήσαμε ξανά τα δρομολόγια του Τραμ στο Σύνταγμα, τώρα ξεκινήσαμε πάλι και τα δρομολόγια στο Φάληρο μέχρι το ΣΕΦ, σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε και την επέκταση προς Πειραιά, ενώ αναβαθμίζουμε τον υπάρχοντα στόλο προσθέτοντας 25 νέους συρμούς. Μάλιστα, σε έναν από αυτούς μπήκαμε και σήμερα και είδαμε ότι χαρακτηρίζονται από ασφάλεια, άνεση, σύγχρονη τεχνολογία και υψηλή αισθητική. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας, λοιπόν, και ξέρουμε ότι έχουμε αρκετό δρόμο ακόμα μέχρι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς να φτάσουν στο επίπεδο που θέλουν οι πολίτες».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × four =