αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο τεράστιο χρηματικό ποσό που κοστίζει η προστασία του Mark Zuckerberg

Το τεράστιο χρηματικό ποσό που κοστίζει η προστασία του Mark Zuckerberg

Το να προστατεύεις έναν από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο, δεν είναι κάτι φθηνό. Έτσι έχουν τα δεδομένα στην περίπτωση του Mark Zuckerberg. Όπως σημειώνει το αμερικανικό Fortune, το Facebook ξόδεψε το 2015 4,3 εκατ. δολάρια για υπηρεσίες προστασίας, εστιάζοντας στον ίδιο τον Zuckerberg.

Ένας αριθμός που είναι ιδιαίτερα υψηλός για το πεδίο των Social Media και τη τεχνολογίας. Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης, ο συνιδρυτής και CEO του Twitter, Jack Dorsey, ξόδεψε 68.000 δολάρια για υπηρεσίες ασφαλείας το 2015. Ακόμα όμως και ο Mr Amazon, Jeff Bezos, ξοδεύει λιγότερα χρήματα από τον Zuckerberg για τον ίδιο λόγο. Συγκεκριμένα, το 2015 έδωσε 1,6 εκατ. δολάρια.

Γιατί άραγε ο Mark Zuckerberg χρειάζεται τόσο ακριβή ασφάλεια; Όπως λέει το Facebook, σημαντικό ρόλο σε αυτό, πέρα από τα… αμέτρητα χρήματα που διαθέτει στην κατοχή του, παίζει η μεγάλη προβολή που έχει. Είναι ένα πρόσωπο αναγνωρίσιμο σε όλο τον κόσμο. Και είναι λογικό, αφού ο ίδιος βγαίνει συνεχώς μπροστά και την ίδια ώρα έχει μια πλατφόρμα με πάρα πολλούς χρήστες.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι στο παραπάνω χρηματικό ποσό, προστίθενται και άλλα έξοδα. Όπως για παράδειγμα 775.000 δολάρια, τα οποία χρειάζονται ανά έτος, για τη χρήση του ιδιωτικού αεροσκάφους του Zuckerberg. Αφού ο ίδιος για λόγους ασφαλείας δεν μπαίνει σε άλλα αεροπλάνα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + five =