αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο ταϊλανδέζικο brand Dusit ήρθε στην Ελλάδα- Με μια επένδυση που αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ

Το ταϊλανδέζικο brand Dusit ήρθε στην Ελλάδα- Με μια επένδυση που αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ

Με μια επένδυση που αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ, ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας Emad El Hazek, φέρνει το διάσημο ταϊλανδέζικο ξενοδοχειακό brand “Dusit” στην Ελλάδα, όπως μεταδίδει το powergame.gr.

Στις 15 Μαρτίου έκανε soft opening το Dusit Suites Athens στη Γλυφάδα, το οποίο πρόκειται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία στα μέσα Απριλίου. Τριάντα έξι δωμάτια-σουίτες, ευρύχωρα (43-75 τ.μ.), με λιτή αλλά ιδιαίτερα προσεγμένη διακόσμηση που έχει στόχο τη χαλάρωση και την ξεκούραση του επισκέπτη, με επώνυμα έπιπλα, μεγάλα μαρμάρινα μπάνια που διαθέτουν και μπανιέρα και ντουζιέρα και πλήρως εξοπλισμένο κουζινάκι ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες και μεγαλύτερης διάρκειας διαμονών. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι οι πρώτες κρατήσεις έρχονται από οικογένειες για διαμονές μεγαλύτερες της μιας εβδομάδας.

Λόγω της καταγωγής του brand, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον χώρο ένας προσεκτικά σχεδιασμένος χώρος spa. To Namm διαθέτει 6 δωμάτια όπου το εξειδικευμένο προσωπικό από την Ταϊλάνδη προσφέρει θεραπείες ευεξίας, σάουνα, χαμάμ και μια θερμαινόμενη πισίνα με υδρομασάζ.

Στην ταράτσα με την απεριόριστη θέα στη θάλασσα και την infinity πισίνα, το εστιατόριο O Live roof με τη μεσογειακή κουζίνα, είναι ιδανικό για τα ηλιοβασιλέματα του Σαρωνικού.

Στο ισόγειο του Dusit Suites Athens θα λειτουργήσει και το ασιατικό εστιατόριο DAO (σημαίνει Αστέρι), με την open-plan κουζίνα του να ετοιμάζει πιάτα από την κινεζική, την ιαπωνική και την ταϊλανδέζικη κουζίνα. Η αυτόνομη είσοδός του το καθιστά προσβάσιμο και σε εξωτερικούς πελάτες ενώ ειδική σκάλα που μετατρέπεται σε ράμπα με το πάτημα ενός κουμπιού επιτρέπει την πρόσβαση και σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 5 =