αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο τέλειο timing: Πως ο Jeff Bezos έβγαλε δισεκατομμύρια, λίγο πριν «σκάσει» ο Κορονοϊός

Το τέλειο timing: Πως ο Jeff Bezos έβγαλε δισεκατομμύρια, λίγο πριν «σκάσει» ο Κορονοϊός

Είναι δεδομένο ότι κάποιοι άνθρωποι καταφέρνουν να «δουν» πιο μπροστά από τους υπόλοιπους. Μάλλον κάτι τέτοιο ισχύει και για τον πιο πλούσιο άνθρωπο του πλανήτη. Τον Jeff Bezos.

Όπως διαβάζουμε στο Guardian, o δισεκατομμυριούχος γλίτωσε μεγάλες απώλειες, πουλώντας μεγάλο μερίδιο από τις μετοχές του της Amazon τον Φεβρουάριο, πριν λάβει παγκόσμια έκταση η κρίση του κορωνοϊού, προκαλώντας κατάρρευση των αγορών. Σύμφωνα με τα αρχεία της ρυθμιστικής αρχής, ο Jeff Bezos πούλησε μετοχές αξίας 3,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, λίγο πριν από την κορύφωση της τιμής της μετοχής της Amazon.   

Η πώληση των μετοχών- που αντιστοιχεί περίπου στο 3% εκείνων που κατείχε- ήταν πολύ μεγαλύτερη από εκείνες που είχε πουλήσει ο Bezos τους προηγούμενους μήνες. Το πλήθος των μετοχών που πούλησε είναι σχεδόν όσες είχε πουλήσει τους προηγούμενους 12 μήνες, σύμφωνα με ανάλυση της Wall Street Journal.   

Ο Jeff Bezos είναι κατά 5,5 δισεκατομμύρια δολάρια πλουσιότερος σήμερα, σε σύγκριση με τις αρχές του χρόνου. Η περιουσία του, που αποτελείται κατά κύριο λόγω από μετοχές της Amazon, αυξήθηκε κατά 3,9 δισεκατομμύρια την Πέμπτη μόνο, σε 120 δισεκατομμύρια συνολικά.   

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + twelve =