αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο σύστημα με τα χρήσιμα «όχι», το οποίο έχει αναπτύξει αυτή η businesswoman και καταφέρνει να διαχειρίζεται τον χρόνο της

Το σύστημα με τα χρήσιμα «όχι», το οποίο έχει αναπτύξει αυτή η businesswoman και καταφέρνει να διαχειρίζεται τον χρόνο της

H Barbara Corcoran είναι μια αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχος. Πρόκειται για τη γυναίκα που μετέτρεψε την The Corcoran Group, από μια επιχείρηση που είχε δάνειο 1.000 δολάρια, σε ένα κολοσσό αξίας 6 δισ. δολαρίων. Και δραστηριοποιείται στο πεδίο των ακινήτων.

Πλέον ο χρόνος της είναι περιορισμένος. Δεν μπορεί να τον σπαταλά για όλους. Από την άλλη, δεν είναι σωστό να αγνοείς όσους σε πλησιάζουν. Τι κάνει λοιπόν η ίδια; Έχει βρει ένα σύστημα με χρήσιμα «όχι». Αυτό την βοηθά να διαχειρίζεται τον χρόνο της.

«Συνεχώς με προσεγγίζουν νέοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, ζητώντας ‘μια ώρα από τον χρόνο μου’» λέει αρχικά η Barbara Corcoran.

Όπως εξηγεί στο Entrepreneur.com, ο χρόνος της είναι περιορισμένος, ωστόσο στους ανθρώπους «δεν αρέσει να τους αγνοείς ή να τους αφήνεις να περιμένουν». Έτσι λοιπόν, η γνωστή businesswoman έχει μερικές έτοιμες απαντήσεις στο email της. Αφού εκεί έρχονται τα περισσότερα αιτήματα. Αυτές οι έτοιμες απαντήσεις, περιλαμβάνουν π.χ. μιας ευγενική ευχαριστία, μια έκφραση εκτίμησης, μια εξήγηση του γιατί δεν μπορεί να δώσει κάτι ή μια πρόταση για το πού μπορούν να βρουν τη βοήθεια που χρειάζονται.

«Πριν από χρόνια, ξόδευα το χρόνο μου για σχεδόν οποιονδήποτε. Έκανα το ίδιο με τα χρήματα! Αλλά κάνοντας τους όλους ευτυχείς, δεν ήμουν σε θέση να δώσω προτεραιότητα στους δικούς μου στόχους και ευτυχία. Έμαθα ότι για να ολοκληρώσεις ό,τι θέλεις από τη ζωή, πρέπει πρώτα να φροντίσεις τον εαυτό σου», καταλήγει η ίδια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 6 =