αρχικηVIRALΤο σπίτι πλάτους μόλις 1,7 μέτρου που πωλείται προς 1 εκατ. ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σπίτι πλάτους μόλις 1,7 μέτρου που πωλείται προς 1 εκατ. ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ιδιαίτερο σπίτι στο Λονδίνο έχει τραβήξει τα βλέμματα το τελευταίο διάστημα.

Πρόκειται για το στενότερο σπίτι της βρετανικής πρωτεύουσας, ένα πενταόροφο κτίριο, το οποίο βρίσκεται στη συνοικία Σέπερντς Μπους. Αρχικά ήταν ένα βικτωριανό κατάστημα πώλησης καπέλων, με αποθήκες για τη φύλαξη των εμπορευμάτων και κατοικίες στους ψηλότερους ορόφους.

Τώρα πωλείται προς 1,1 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μάγιερς, τον διευθυντή πωλήσεων του μεσιτικού που έχει αναλάβει το ακίνητο, η τιμή αυτή δικαιολογείται από το γεγονός ότι το κτίσμα, που οικοδομήθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα ή στις αρχές του 20ου αιώνα, αποτελεί ένα «μοναδικό κομμάτι της ιστορίας του Λονδίνου».

«Αποτελεί ένα κομμάτι της μαγείας του Λονδίνου», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μάγιερς.

Ο Μάγιερς αναφέρει πως αυτό το σπίτι προορίζεται για ένα «νεαρό ζευγάρι ή έναν ένοικο», που θα έχει «δει την ομορφιά του και θα θέλει να την αποκτήσει».

Χάρη στα «μοναδικά» χαρακτηριστικά της εποχής του και τις καινοτομίες του στο εσωτερικό, το σπίτι θα μπορούσε να καταλήξει σε έναν αγοραστή «φίλο των τεχνών» ή «μποέμ».

«Δεν υπάρχει κανένα άλλο σπίτι στο Λονδίνο με πλάτος 1,7 μέτρο. Υπάρχουν άλλα πενταόροφα κτίρια, όμως κανένα δεν αποτελεί έναν χώρο τόσο μοναδικό», εξηγεί ο Μάγιερς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − 9 =