αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο σημείωμα που έχει ο Jeff Bezos στο ψυγείο του εδώ και χρόνια. Και εξηγεί τι σημαίνει επιτυχία (Εικόνα)

Το σημείωμα που έχει ο Jeff Bezos στο ψυγείο του εδώ και χρόνια. Και εξηγεί τι σημαίνει επιτυχία (Εικόνα)

Όταν ξεκίναγε την Amazon πριν από πολλά χρόνια, σε ένα μικρό γραφείο, λίγοι πίστευαν σε αυτόν. Ήταν άλλωστε μια εποχή με το ίντερνετ σε πολύ αρχικό στάδιο, ενώ social media δεν υπήρχαν. Εκεί στο 1994. Ο Jeff Bezos όμως τα κατάφερε. Ξεκίνησε την Amazon, κατάφερε να την μετατρέψει σε έναν κολοσσό, και ο ίδιος να γίνει ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο.

Ωστόσο, ακόμα και οι άνθρωποι τέτοιας εμβέλειας, χρειάζονται λίγη έμπνευση. Χρειάζονται μερικές φορές την απαραίτητη ώθηση για να πάνε παρακάτω. Ο Jeff Bezos έχει ένα σημείωμα στο ψυγείο του, το οποίο του χρησιμεύει για αυτόν τον σκοπό. Μάλιστα, το 2018 ο ίδιος πόσταρε στο Twitter την σχετική φωτογραφία.

Το σημείωμα αυτό εξηγεί τι ακριβώς είναι επιτυχία. Σε πολλά επίπεδα. Το να γελάς περισσότερο, το να κερδίζεις τον σεβασμό των επικριτών, το να βρίσκεις τα δυνατά σημεία των άλλων, το να αφήσεις τον κόσμο λίγο καλύτερο, το να ξέρεις ότι η ζωή έστω ενός ανθρώπου έχει γίνει καλύτερη λόγω των δικών σου πράξεων. Είναι μερικά από τα πράγματα που σημαίνουν πραγματική επιτυχία.

Δες όλο το σημείωμα παρακάτω:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 2 =