αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Το σημαντικότερο πράγμα που έμαθα για τα χρήματα»: Εξηγεί ο άνθρωπος που έφτιαξε μια αυτοκρατορία εστιατορίων

«Το σημαντικότερο πράγμα που έμαθα για τα χρήματα»: Εξηγεί ο άνθρωπος που έφτιαξε μια αυτοκρατορία εστιατορίων

Ο Mario Batali είναι ένας σεφ. Όμως σίγουρα, αυτή δεν είναι πιο πιο… δυνατή του ιδιότητα. Μιλάμε για τον άνθρωπο που κατάφερε να επενδύσει στο πάθος του για την μαγειρική και να χτίσει μια αυτοκρατορία εστιατορίων. Σήμερα, αριθμεί 26 εστιατόρια, πέντε παντοπωλεία και 4.200 υπαλλήλους. Ενώ σύμφωνα με το Forbes, είναι πλέον εκατομμυριούχος.

Αλλά παρά την οικονομική επιτυχία του, ο ίδιος έμαθε ένα σημαντικό μάθημα σχετικά με τα χρήματα: Μην τα κάνετε το βασικό ζητούμενο στη ζωή σας.

«Τα χρήματα έρχονται και έρχονται και έρχονται. Μετά φεύγουν και φεύγουν και φεύγουν», δήλωσε ο γνωστός σεφ, μιλώντας στο CNBC.

Και συμπληρώνει: «Μην ανησυχείτε τόσο πολύ για τα χρήματα. Μην προσκολληθείτε σε αυτά. Βρείτε πράγματα που έχουν περισσότερη αξία από τα χρήματα». Με τον ίδιο να παραδέχεται πάντως ότι πλέον έχει… πολλά λεφτά. «Δεν ξέρω πόσα χρήματα έχω στην τράπεζα. Αλλά έχω αρκετά για να συνεχίσω να ζω μια καλή ζωή, και δεν έχω να ανησυχώ για αυτό».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − 3 =