αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο «σίριαλ» ολοκληρώθηκε: Απολύονται 24 εργαζόμενοι της Τ. Πειραιώς από το τμήμα RBU

Το «σίριαλ» ολοκληρώθηκε: Απολύονται 24 εργαζόμενοι της Τ. Πειραιώς από το τμήμα RBU

Είναι μια ιστορία για την οποία γράφαμε εδώ στο It’s Possible από την αρχή της. Αρχικά υπήρξαν προτάσεις από την Τράπεζα Πειραιώς προς τους εργαζομένους του τμήματος κόκκινων δανείων για «εθελοντικές μετακινήσεις» προς την νέα εταιρία που θα έφτιαχνε η Τράπεζα μαζί με την Intrum. Στην συνέχεια είχαμε εκβιασμούς προς τους εργαζομένους έτσι ώστε να μετεγγραφούν στην νέα εταιρία. Και τώρα το «σίριαλ» φτάνει στο τέλος του: Όσοι εργαζόμενοι επέμειναν στο «όχι» τους, ενημερώθηκαν ότι απολύονται. Πρόκειται για συνολικά 24 εργαζομένους.

Το διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας Πειραιώς ενέκρινε τη λύση των συμβάσεων εργασίας 24 εργαζομένων του τμήματος κόκκινων δανείων (πρώην RBU).

Σημειώνεται, ότι 300 εργαζόμενοι είχαν επιμείνει στο «όχι» τους για να μη μεταβούν στην νέα εταιρία. Με την Τράπεζα από την πλευρά της να τους προτείνει εθελούσια έξοδο ή την επιλογή να απορροφηθούν σε άλλα τμήματα του Ομίλου (ακόμα και μακριά από τον τόπο κατοικίας τους). Αφού ουσιαστικά το τμήμα κόκκινων δανείων εντός της Τράπεζα καταργείται.

Αρκετοί από τους 300 φαίνεται ότι την τελευταία στιγμή αποδέχτηκαν κάποια από τις δύο προτεινόμενες επιλογές. Ενώ όσοι αρνήθηκαν, βλέπουν τώρα την πόρτα της εξόδου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλύψεις Financial Times: Η Τράπεζα Πειραιώς ερευνάται για παραβίαση των capital controls

Τράπεζα Πειραιώς προς τους «300»: Εθελούσια έξοδος ή θα καλύψετε κενές θέσεις όπου υπάρχουν

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + 18 =