αρχικηVIRALΤο ρολόι για το οποίο έγιναν ουρές στην Ερμού… ξεβάφει (ΦΩΤΟ)

Το ρολόι για το οποίο έγιναν ουρές στην Ερμού… ξεβάφει (ΦΩΤΟ)

Το σκηνικό έγινε viral πριν λίγες ημέρες: Πολλοί άνθρωποι περίμεναν στην ουρά έξω από τα καταστήματα της γνωστής εταιρείας ρολογιών, Swatch, το Σάββατο που μας πέρασε και εν μέσω τριημέρου, προκειμένου να αποκτήσουν ένα ρολόι με λιανική τιμή πώλησης στα 250 ευρώ. Τι ιδιαίτερο είχε το συγκεκριμένο ρολόι; Ουσιαστικά είναι ένα πιστό αντίγραφο του διάσημου ρολογιού της Omega, Speedmaster, στην οικονομική του εκδοχή- και μάλιστα έφερε διπλή υπογραφή των δύο εταιρειών κοινών συμφερόντων, της Omega και της Swatch.

Πρόκειται για ένα ρολόι που κοστίζει στην παραδοσιακή του έκδοση με ατσάλινη κάσα και μπρασελέ και αποκλειστικά με το λογότυπο της Omega στο καντράν του, περί τα 6.900 ευρώ. Eνώ στην φθηνή έκδοση, η τιμή του είναι στα 250 ευρώ. Για αυτό έγιναν και… οι ουρές σε Ερμού και Mall.

Φαίνεται ομως πως… ό,τι πληρώνεις, παίρνεις. Μερικοί από εκείνους που σχημάτισαν τεράστιες ουρές έξω από τα καταστήματα της Swatch τις τελευταίες ημέρες, για να προμηθευτούν τη φθηνή εκδοχή του πολυτελούς ρολογιού, βρίσκονται ήδη μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Όπως διαπίστωσαν κάποιοι αγοραστές, το ρολόι των 250 ευρώ αφήνει μπλε χρώμα πάνω στον καρπό τους.

Η εταιρεία απάντησε ότι η μεταφορά χρώματος από το ρολόι δεν είναι τοξική ή επιβλαβής για τον χρήστη και αποτελεί κάτι που συμβαίνει «πολύ, πολύ σπάνια». Ο αποχρωματισμός θα εξαφανιστεί με τον καιρό, διαβεβαίωσε η Swatch τους πελάτες της και απέδωσε το φαινόμενο στη μεγάλη ποσότητα υλικού που χρησιμοποίησε για να επιτύχει αυτό το έντονο χρώμα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × two =