αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο ρεκόρ επιβατών έκανε την airBaltic να επεκτείνει τα δρομολόγια της στην Αθήνα

Το ρεκόρ επιβατών έκανε την airBaltic να επεκτείνει τα δρομολόγια της στην Αθήνα

H airBaltic επεκτείνει τα δρομολόγια της στην Αθήνα μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, μετά το ρεκόρ διακίνησης επιβατών της περασμένης χρονιάς στο συγκεκριμένο δρομολόγιο. Επιπροσθέτως, οι νέες πτήσεις θα ξεκινήσουν την 1η Μαρτίου 2020.
Αξίζει να σημειωθεί πως η αύξηση έφτασε το 43% για το δρομολόγιο Αθήνα – Ρίγα της airBaltic το 2018.

Η εκπρόσωπος της εταιρείας Dace Feldmane, Sales Manager Corporate, σε παρουσίαση του δρομολογίου Αθήνα-Ρίγα σε δημοσιογράφους, ανακοίνωσε τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της εταιρείας. Από την Αθήνα, είναι η Ρίνα, το Ταλίν, το Όσλο και η Αγ. Πετρούπολη, ενώ από Ρίγα για Αθήνα, είναι η Ρίγα, η Στοκχόλμη, το Ελσίνκι και η Κοπεγχάγη.

Η ίδια, ανέφερε επίσης, πως η airBaltic μετέφερε 18.648 επιβάτες το 2018 στο δρομολόγιο Ρίγα – Αθήνα, 10.137 επιβάτες από και προς Θεσσαλονίκη και 6.486 επιβάτες από και προς τη Ρόδο. Για τις πτήσεις στην Ελλάδα η εταιρεία χρησιμοποιεί αεροσκάφη Airbus A220-300.

Για το 2019, το πρόγραμμα της εταιρείας προς Ελλάδα περιλαμβάνει τις 4 πόλεις: την Αθήνα με 3 δρομολόγια την εβδομάδα, την Θεσσαλονίκη με 2 δρομολόγια την εβδομάδα, και την Ρόδο και την Κω με ένα δρομολόγιο την εβδομάδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − two =