αρχικηVIRALΤο πτυσσόμενο γραφείο των ΙΚΕΑ που είναι ιδανικό για μικρούς χώρους (Εικόνες)

Το πτυσσόμενο γραφείο των ΙΚΕΑ που είναι ιδανικό για μικρούς χώρους (Εικόνες)

Φυσικά, οι επιλογές στην αγορά είναι αμέτρητες. Από εντυπωσιακά και σκαλιστά για τους πιο κλασικούς, με πολλά συρτάρια για όσους δουλεύουν με αρχειακό υλικό, μίνιμαλ για όποιον θέλει απλώς μια επιφάνεια για τα ακουμπάει το λάπτοπ του, το γραφείο παίρνει τη μορφή που ταιριάζει στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο, στις ανάγκες και το γούστο του.

Αν, ωστόσο, αυτό που χρειάζεστε είναι ένα γραφείο, το οποίο δε θα πιάνει πολύ χώρο -είτε επειδή δε σας το επιτρέπουν τα τετραγωνικά σας είτε επειδή απλώς θέλετε κάτι πιο πρακτικό και απλό- ένα πτυσσόμενο τραπέζι από την ΙΚΕΑ έχει τρελάνει τους φανατικούς design lovers, καθώς πολλοί το χρησιμοποιούν αποκλειστικά για να διαβάσουν ή για να δουλέψουν. Και όταν τελειώσουν, απλώς το κατεβάζουν!

Ιδανικό για φοιτητές και όχι μόνο, το συγκεκριμένο τραπεζάκι είναι πολυλειτουργικό και μπορεί να γίνει και πολύ στιλάτο.

Φυσικά, πέρα από το ωράριο 9-5 που χρειάζεται να βρίσκεστε μπροστά στον υπολογιστή σας, τις υπόλοιπες ώρες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα γρήγορο δείπνο για λίγους!

γραφείο από ΙΚΕΑ
γραφείο από ΙΚΕΑ

Πηγή: Bovary.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 5 =