αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο πρώτο TEDx Lamia καταφθάνει. Και εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Το πρώτο TEDx Lamia καταφθάνει. Και εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Το TEDxLamia σας καλωσορίζει για πρώτη φορά το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο νέο βιοκλιματικό κτήριο της ΔΕΥΑ Λαμίας. Ένας χώρος που σχεδιάστηκε για να συνεργάζεται και να λειτουργεί σε αρμονία με το περιβάλλον του, επιλέχθηκε ως ο ιδανικός για να φιλοξενήσει την ολοήμερη εκδήλωση.

Στην σκηνή του TEDxLamia θα ανέβουν χαρισματικοί ομιλητές που προέρχονται από διαφορετικούς χώρους όπως ο αθλητισμός, οι επιστήμες, οι επιχειρήσεις και η υποκριτική. Με τις βιωματικές τους εμπειρίες θα προσπαθήσουν μέσα από ομιλίες των 18 λεπτών να αναδείξουν την έννοια της “Συνέργειας”, που είναι άλλωστε και το κεντρικό θέμα της διοργάνωσης. Μέσω της συνέργειας και της δύναμης της συλλογικότητας, μπορεί να αναδειχθεί η ανθρώπινη δημιουργικότητα και να προκύψουν αξιόλογα αποτελέσματα με αποδοτικότερο τρόπο.

Παράλληλα με τις ομιλίες στην κεντρική σκηνή, στα διαλείμματα θα έχετε την δυνατότητα να συμμετέχετε σε workshops, να παρακολουθήσετε μοναδικά μουσικά και χορευτικά δρώμενα ενώ θα μπορέσετε να διασκεδάσετε στο after party που θα ακολουθήσει μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Το ρόλο του παρουσιαστή θα αναλάβει να εκτελέσει ο Σάββας Πούμπουρας.

Η πλατφόρμα για να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας έχει ήδη ανοίξει και μπορείτε να εξασφαλίσετε την θέση σας εδώ. Σας περιμένουμε για να γίνετε και εσείς μέρος της εμπειρίας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το TEDxLamia και τους ομιλητές:

http://tedxlamia.com/

https://www.facebook.com/tedxlamia/

https://www.instagram.com/tedxlamia/

https://twitter.com/TEDxLamia

 

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − five =