αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Το πρώτο πράγμα που έκανα το πρωί ήταν να κοιτώ το smartphone. Αλλά αποφάσισα να το αλλάξω»: Μια επιχειρηματίας εξηγεί

«Το πρώτο πράγμα που έκανα το πρωί ήταν να κοιτώ το smartphone. Αλλά αποφάσισα να το αλλάξω»: Μια επιχειρηματίας εξηγεί

Πολλοί άνθρωποι από τον χώρο της επιχειρηματικότητας, παρόλο που γνωρίζουν αρκετά καλά τις νέες τεχνολογίες, δεν θέλουν να τις έχουν έντονα μέσα στην καθημερινότητα τους. Με αυτό τον τρόπο, σκέφτηκε και η ιδρύτρια του brand ομορφιάς Winky Lux, Natalie Mackey.

«Τα πρωινά ήμουν σαν μανιακή. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κοιτώ το κινητό μου. Έτσι αποφάσισα να πάρω ένα ξυπνητήρι και τώρα προσπαθώ να κοιμάμαι με το κινητό μακριά από το κρεβάτι», λέει η ίδια, μιλώντας στο αμερικανικό Real Simple.

Και συνεχίζει: «Ξυπνάω στις 6:30 το πρωί και σκέφτομαι τα τρία σημαντικότερα πράγμα που έχω να κάνω. Ξεκινάω πάντα με το πιο δύσκολο. Κάτι που με κάνει να αισθάνομαι παραγωγική και ενεργητική». Αυτή είναι άλλωστε μια συμβουλή που έχουμε ακούσει και από άλλους ανθρώπους. Ότι ξεκινώντας την ημέρα σου, πρέπει να κάνεις πρώτα τις πιο δύσκολες δουλειές. Το δυναμικό ξεκίνημα, μετράει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + ten =