αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Το πρώτο βήμα; Να το πιστέψεις πριν από οποιονδήποτε άλλον»: 4 business συμβουλές από τον Will Smith

«Το πρώτο βήμα; Να το πιστέψεις πριν από οποιονδήποτε άλλον»: 4 business συμβουλές από τον Will Smith

Κατάφερε να ξεκινήσει από το μηδέν και να φτάσει στην δική του επιτυχία. Σήμερα είναι ένας από τους πιο πετυχημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ και σίγουρα έχει αρκετά χρήματα στους τραπεζικούς του λογαριασμούς. Μιλάμε για τον Will Smith, ο οποίος έχει παίξει σε μερικές από τις πιο γνωστές ταινίες που έχουμε δει. Ενώ είναι επίσης παραγωγός.

Το περιοδικό Forbes τον έχει κατατάξει ως τον πιο ακριβοπληρωμένο ηθοποιό παγκοσμίως. Το 2016, οι ταινίες του είχαν απολαβές $7.5 εκατομμύρια στα παγκόσμια box office.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής του, ο Will Smith έχει πει μερικές απλές φράσεις, που μπορούν να λειτουργήσουν ως χρήσιμα μαθήματα για όλους μας. Το It’s Possible συνέλεξε 4 από αυτές.

 

1# Το πρώτο βήμα είναι να το πιστέψεις. Πριν οποιοσδήποτε άλλος το πιστέψει.

2# Κάνε μια επιλογή. Απλά αποφάσισε τι θα γίνει, ποιος θα είσαι, πως θα το κάνεις. Απλά αποφάσισε.

3# Χτίσε το ταλέντο που έχεις σε ένα skill. Το ταλέντο είναι φυσικό. Το skill βελτιώνεται μόνο ξοδεύοντας πολλές ώρες για να βελτιώσεις την δεξιότητα σου.

4# Αν δεν κάνεις την ζωή κάποιου άλλου καλύτερη, τότε σπαταλάς τον χρόνο σου. Η ζωή σου θα γίνει καλύτερα, κάνοντας τις ζωές των άλλων καλύτερες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + sixteen =