αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Το πραγματικό μυστικό της επιτυχίας»: Αναλύει ο γκουρού της επιχειρηματικότητας Gary Vaynerchuk

«Το πραγματικό μυστικό της επιτυχίας»: Αναλύει ο γκουρού της επιχειρηματικότητας Gary Vaynerchuk

Ο γνωστός επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος, Gary Vaynerchuk, βρέθηκε στη σκηνή του SXSW Conference and Festivals, που γίνεται αυτές τις ημέρες στο Τέξας. Εκεί, μίλησε για το δικό του «μυστικό» για να φτάσει κάποιος στην επιτυχία. Και για μια ακόμα φορά ήταν ξεκάθαρος στις απόψεις του.

«Πιστεύω, ότι οι άνθρωποι που νοιάζονται λιγότερο για το τι λένε οι άλλοι άνθρωποι για τους ίδιους, έχουν μια καλύτερη ζωή. Είναι απελευθερωτικό», τόνισε ο Gary Vaynerchuk.

Και συνέχισε: «Θεωρώ ότι η αυτοεκτίμηση είναι το πραγματικό φάρμακο στη ζωή». Ο ίδιος ήταν σίγουρος για τον εαυτό του από μικρή ηλικία. Το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας. Στα 35 του (σήμερα είναι 41), είχε ήδη γίνει ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, όπως σημειώνει το CNBC.

Στο ίδιο event, ο γνωστός businessman σημείωσε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που αποτυγχάνουν, επειδή νοιάζονται τι θα τους πει ο μεγαλύτερος αδερφός τους, η σύζυγος τους ή η μητέρα τους». Όπως μάλιστα εξήγησε, η ανασφάλεια δεν κρατά μόνο τους ανθρώπους πίσω, αλλά μπορεί να «μολύνει» την ατμόσφαιρα μέσα σε ένα γραφείο. Για αυτό ο Vaynerchuk προσπαθεί να απομακρύνει τέτοια άτομα από το γραφείο του, παρόλο που για τον ίδιο είναι μια δύσκολη απόφαση.

«Θέλω οι άνθρωποι να με βλέπουν και να παίρνουν θάρρος. Έτσι ώστε να βουτήξουν στην πισίνα στην οποία φοβούνται να κολυμπήσουν» κατέληξε ο επιχειρηματίας.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + twelve =