αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο πολυώροφο επαγγελματικό κτίριο στη Γλυφάδα που βγαίνει «στο σφυρί»

Το πολυώροφο επαγγελματικό κτίριο στη Γλυφάδα που βγαίνει «στο σφυρί»

Μετά το οικόπεδο-φιλέτο επί της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος και το ισόγειο κατάστημα στο κέντρο της Γλυφάδας, ήρθε η σειρά και για το πολυώροφο επαγγελματικό κτίριο, επίσης, στη λεωφόρο Ποσειδώνος της εταιρείας Μ. Παπαθάνος Κατασκευαστική να κάνει την εμφάνισή του στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Συγκεκριμένα, στις 16 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί-εφόσον δεν προηγηθεί κάποια κίνηση για την αναστολή της διαδικασίας-να χτυπήσει το σφυρί για το 50% εξ΄αδιαιρέτου αυτοτελούς επαγγελματικού κτιρίου στη λεωφόρο Ποσειδώνος στον αριθμό 45 στην Γλυφάδα με την τιμή πρώτης προσφοράς να έχει οριστεί στο ποσό των 2,482 εκατ. ευρώ ενώ επισπεύδουσα είναι η Τράπεζα Πειραιώς, όπως σημειώνει το Capital.gr.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 1 στρέμματος, στο οποίο έχει ανεγερθεί με οικοδομική άδεια του 1996 και αναθεωρημένη του 2000, μία πολυώροφη οικοδομή, η οποία αποτελείται από υπόγειο, επιφανείας 674,4 τ.μ., ισόγειο, επιφανείας 198 τ.μ., πρώτο όροφο, επιφανείας 250 τ.μ., δεύτερο όροφο 250 τ.μ., τρίτο όροφο 250 τ.μ., τέταρτο όροφο 250 τ.μ. και δώμα επιφανείας 30τ.μ..

Όπως επισημαίνεται στην έκθεση εκτίμησης, ο σκελετός του κτιρίου είναι κατασκευασμένος από οπλισμένο σκυρόδεμα και η ποιότητα κατασκευής χαρακτηρίζεται εξωτερικά ως πολυτελής. Σύμφωνα με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία εκδόθηκε το 2021, η εσωτερική κατάσταση του κτιρίου κρίνεται, επίσης, πολυτελής, καθώς το 2019 εκτελέστηκαν εργασίες εκτεταμένης ανακαίνισης με αποτέλεσμα το κτίριο να πληρεί υψηλές κατασκευαστικές προδιαγραφές. Να σημειωθεί ότι κατά το παρελθόν στη συγκεκριμένη οικοδομή στεγαζόταν το ΙΚΑ της Γλυφάδας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × four =