αρχικηVIRALΤο πολυτελές ρετιρέ στην Γλυφάδα με πισίνα στο μπαλκόνι- Είναι προς πώληση (Εικόνες)

Το πολυτελές ρετιρέ στην Γλυφάδα με πισίνα στο μπαλκόνι- Είναι προς πώληση (Εικόνες)

Ένα ρετιρέ 226 τ.μ. στην Γλυφάδα, με εκπληκτική θέα αλλά και πισίνα στο μπαλκόνι, περιλαμβάνεται το τελευταίο διάστημα στη λίστα των προς πώληση luxury διαμερισμάτων. Βέβαια η τιμή του είναι… αρκετά αλμυρή, αφού φτάνει στα 1.800.000 ευρώ.

Εκτός των 4 υπνοδωματίων που περιλαμβάνει και βέβαια της πισίνας, διαθέτει έναν πραγματικά μοναδικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που είναι αδύνατον να μη μαγνητίσει.

Σε εξαιρετικά κοντινή απόσταση από το διάσημο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας, η πολυτελής κατοικία της που δίνει προς πώληση η εταιρία Κτηματοεμπορική είναι μέρος μίας συναρπαστικής σχεδιαστικά κατασκευής, η οποία αποτελείται ουσιαστικά από δύο κτίρια, με δύο κύριες σκάλες, τα οποία ενώνονται αριστουργηματικά μεταξύ τους, περιλαμβάνοντας 8 κατοικίες κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής. Μάλιστα, η κύρια είσοδος του κτιρίου, οδηγεί σε ένα εντυπωσιακό αίθριο, ενώ κάθε σπίτι διαθέτει εξαιρετικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες και υπερσύγχρονα φινιρίσματα, από εκτεταμένους χώρους ενιαίας διαρρύθμισης έως ιδιωτικές πισίνες.

Σε ότι αφορά το ρετιρέ, η είσοδος οδηγεί σε ένα μεγάλο σαλόνι γεμάτο ηλιακό φως από τα τεράστια παράθυρα, ύψους διπλής οροφής, που προσφέρουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Οι συρόμενες γυάλινες πόρτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή, με εξαιρετικά εκλεπτυσμένα κουφώματα, παρέχουν απρόσκοπτη θέα στο εξωτερικό και επιτρέπουν το άφθονο φυσικό φως να εισέλθει ανεμπόδιστο στο χώρο. Όταν μάλιστα οι πόρτες ανοίγουν, όλοι οι χώροι και τα καθιστικά επεκτείνονται στο μεγάλο μπαλκόνι, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία διαβίωσης κατά τους θερμότερους μήνες. Επιπλέον και εκτός από την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ποιοτικά φινιρίσματα και ένα εντυπωσιακό μαρμάρινο «νησί», τα υπνοδωμάτια έχουν άμεση πρόσβαση στο μεγάλο μπαλκόνι που κυκλώνει μοναδικά το διαμέρισμα και στο οποίο περιλαμβάνονται διάφορα καθιστικά για χαλάρωση, φαγητό, καφέ και ηρεμία, καθώς και μια υπέροχη πισίνα με απεριόριστη θέα προς το μαγευτικό αστικό τοπίο και τα κρυστάλλινα νερά του Σαρωνικού.

Το διαμέρισμα, διαθέτει επίσης έναν ή δύο αποθηκευτικούς χώρους και 3-4 θέσεις στάθμευσης, καθώς και ένα επιπλέον δωμάτιο 15 τ.μ., το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δωμάτιο υπηρεσίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − twelve =